Ce ne inspiră să facem bine? Asociația Ziarul Sănătatea alături de comunitate și în 2024

1164

Alina Trană- președintele Asociației Ziarul Sănătatea
„Binele cheamă întotdeauna binele. E un început din care am senzația că nu poți să te oprești. Impresiile și poveștile referitoare la impactul acțiunilor în comunitate îmi dau putere să continui.

Ce înseamnă acest proiect, campania „Facem fapte bune cu oameni buni” ?
Alina Trană- președintele Asociației Ziarul Sănătatea
„Pentru mine campania a însemnat și înseamnă speranță, voluntariat, echipă și oameni buni. Proiectul acesta a presupus și presupune colaborarea cu alte organizații, oameni de afaceri și voluntari. A fost un tot unitar. Împreună am colaborat și am făcut lucrurile din tot sufletul. Partenerii noștri de suflet sunt Anda și Toni Constantinescu cei care coordonează activitatea Băncii pentru Alimente, dar și mulți alții: companii private din Craiova, oameni de afaceri, persoane fizice, studenți, elevi, manageri de școli și grădinițe, etc.

De peste 3 ani ducem sute de jucării și baloane în spitale la copii, mergem în școlile din mediul rural, în Centre pentru Bătrâni, la cazuri sociale speciale, ne implicăm în rezolvarea cazurior medicale, în special la copii, și nu ezităm să oferim ajutorul dacă ni se cere și putem să- l oferim! Începem al 4- lea an de fapte bune. Vrem să aducem bucurie la mult mai multe cazuri decât până acum. Anul 2024 ne găsește din nou în spitale, la copii, în Centrul pentru Persoane Vârstnice din Craiova sau pe ulițele comunei Botoșești- Paia.

Norocul nostru este că găsim oameni care se implică! Unul dintre ei este Andreea Negoescu asistent social la Primăria Botoșești- Paia: „Copiii sunt aleși din familii defavorizate, familii cu mai mulți copii, familii monoparentale. Colaborăm cu toți care vor să aducă un strop de bucurie copiilor din comuna noastra! Colaborarea cu Asociația Ziarul Sănătatea și cu Alina Trană este de aproape 3 ani! Alina a venit cu daruri la copiii din școala noastră chiar în perioada pandemiei. De atunci s- a născut o colaborare minunată. De fiecare dată ne sună și ne spune că din nou are daruri pentru copiii noștri. Foarte mult ne dorim să îi învățăm de mici pe copilași ce înseamnă bucuria de a dărui, ce înseamnă empatia, bunătatea și cum să-și creeze în jurul lor o lume mai bună”.

De astfel de oameni ne dorim să avem parte!
Cu siguranță vom fi ambasadorii faptelor bune și în 2024, pentru că noi ne încărcăm bateriile cu bucuria celor la care ajungem cu daruri! Vrem să fiți buni și sănătoși! Mulțumim, oameni cu sufletul cât lumea pentru încredere și bunătate!