De ziua Sfintei Marii, locuitorii comunei Cârcea sărbătoresc Ziua Comunei!

1566

Ca în fiecare an, pe 15 august, locuitorii comunei Cârcea sărbătoresc ziua comunei. Cârcea este una din comunele prospere ale județului Dolj, aflată în plină dezvoltare. Ziua de astazi a debutat cu o slujbă religioasă la Biserica ce poartă hramul Adormirea Maicii Domnului, apoi a continuat cu activități sportive, concursuri de ciclism, atletism și șah, precum și activităţi cultural-distractive în compania unor cunoscuți soliști de muzică populară.

Zeci de copii din această localitate, dar și din oraș, participă la concursurile sportive organizate pe baza sportivă a comunei, apoi sunt premiați de către oficialitățile locale. Copiii au fost foarte încântați de organizarea acestor concursuri și ne-au declarat că, în fiecare an, participă la competițiile organizate de primărie, cu ocazia sărbătoririi Zilei Comunei Cârcea.

„Ne dorim ca toată comunitatea să sa bucure de această zi cu o însemnătate deosebita- în primul rând o zi mare pentru toți creștinii, ziua Sfintei Marii și apoi ziua comunei Cârcea. Acordăm o atenție deosebită copiilor, fie că sunt din comună sau vin din Craiova, organizâm concursuri sportive și le oferim cadouri și diplome. Ca de fiecare dată înghețata TopGel este preferata lor. Pentru cei mari le- am pregătit un concert de muzică populară, susținut de indrăgiți interpreți din Oltenia. Le doresc tuturor sărbătoriților și tuturor locuitorilor comunei Cârcea să fie sănătoși. La mulți ani! „, le- a transmis primarul comunei Valerică Pupăză!