În serele de la Beharca, florile de sezon sunt pregătite pentru livrare: ciclamen, garofițe, primule și zambile!

1248

S-a dat startul vânzărilor de flori din serele de la Beharca. Doritorii de frumos sunt așteptați să cumpere ciclamen și primule, garofițe și zambile.

Ziarul Agricol: Domnule inginer Bodârnea ce flori aveți în această perioadă?
Ing. Ion Bodârnea, proprietar Serele Beharca: În acest moment avem în sere o explozie de culori și parfum, pentru că ne-au înflorit primulele, ciclamen-ul garofițele și în curând și zambilele.
Acestea sunt florile cele mai căutate și sunt și valoroase pentru că sunt plante perene.
Începe sezonul sărbătorilor de primăvară: Valentine’ S Day, Dragobetele, 1 și 8 Martie, iar noi suntem pregătiți să livrăm.

Ziarul Agricol: Din punct de vedere al temperaturilor de afară, spuneți- ne dacă afectează sau nu florile din sere
Ing. Ion Bodârnea: Ciclul lor biologic a fost perturbat, deoarece au fost temperaturi ridicate și florile au avut o creștere rapida.

Ziarul Agricol: În schimb domnule inginer nu faceți rabat de la calitate. Se vede clar cât de mult iubiți florile și cât de frumoase sunt.
Ing. Ion Bodârnea: Așa este, niciodata nu am facut rabat de la calitate indiferent de cât de greu ne- a fost. Deși ne aflâm pe o piață cu mulți concurenți, noi nu ne abatem de la reguli și principii. Muncim foarte mult dar privim cu bucurie rezultatele în fiecare zi. Uitați-vă la aceste flori. Nu cred că mai este nevoie de niciun comentariu.