In serele inginerului Ion Bodarnea de la Beharca pregatirile sunt in toi. Clientii sunt nerabdatori sa-si pregateasca gradinile, terasele si balcoanele. Un mare succes l-au avut mix-urile de minipanselute

3931

Agitatie mare astazi in serele inginerului Bodarnea din localitatea Beharca, Dolj. Clientii au inceput sa-si pregateasca gradinile, terasele, balcoanele. Toti vor sa aiba jardiniere de vis in care sa straluceasca muscatele curgatoare, semicurgatoare, regale, petuniile, begoniile sau mix-urile de flori. Inginerul ne-a intampinat cu zambetul pe buze si cu portile deschise. „Ati venit cu primavara, ne intreaba zambind.”
Cum sa nu-ti doresti sa vii intr-un asemenea loc pe care il asociem cu „paradisul florilor”.

Ne spune sa intram in sere si sa ne alegem ce dorim.Florile vedeta sunt chiar cele pe care inginerul Bodarnea le combina. „Uitati la mare cautare au fost aceste ghivece cu minipanselute. Sunt colorate, frumoase si rezistente chiar si la temperaturi mai mici. Mi-a venit ideea in aceasta iarna. Si uitati ce succes au.Fetele care realizeaza jardinierele nu mai fac fata clientilor nerabdatori sa plece cu ele gata facute. Lili ne-a declarat ca respecta dorintele clientilor ,le cunoaste deja gusturile pentru ca multi vin in fiecare an. Nu obositi, o intreb vazand-o cat de mult alearga sa-si multumeasca clientii. Nici nu am timp sa ma gandesc la asta ne spune zambind.

In serele inginerului stralucesc zeci de mii de fire de flori. O incantare sa stai sa le privesti, imposibil insa sa pleci cu mana goala. Sezonul de abia a inceput si clientii sunt nerabdatori sa-si aranjeze gradinile si terasele.