Echipa Hotelului Restaurant Green House Craiova le mulțumește tuturor clienților și turiștilor care au trecut pragul complexului în anul 2021

2445

Hotel Restaurant Green House Craiova face parte din familia Top Med Buna Vestire. Echipa hotelului pune la dispozitia clientilor cazați serviciile bazei de tratament din cadrul Centrului balnear si recuperare. Camerele hotelului sunt confortabile si moderne, iar ambianta speciala este creata prin designul cald si odihnitor. Totodata, clienții au la dispoziție un restaurant elegant si trei sali destinate evenimentelor. “Lucrul cu care ne mandrim cel mai mult este calitatea serviciilor, asigurata de un personal calificat”, declară Daniela Roman, directorul de marketing al Centrului

„Totodată țin să le mulțumesc tuturor clienților si colaboratorilor care în anul 2021 au fost alături de noi. Chiar dacă am fost constrânși de regulile pandemiei și evenimentele nu au mai fost așa cum erau în alte perioade, totuși, noi nu am dus lipsă de evenimente. Ca și noutăți în anul 2022 îi asigurăm pe clienți că vom continua seria investițiilor, a modernizărilor și nu vom face rabat de la calitatea serviciilor. Avem 3 sali destinate evenimentelor. Vom gazdui cu succes petreceri și evenimente importante din viața dumneavoastra, nunta sau celebrarea altor evenimente fastuoase, le vom transforma in clipe de neuitat! Pentru evenimentele organizate in sălile nostre (nunta/botez) este inclus si testul COVID antigen rapid. Rezultatul se eliberează in aceeași zi de către Laboratorul nostru Buna Vestire, acreditat Renar.

Localizat aproape de centrul orasului Craiova, Hotel Restaurant Green House, va pune la dispozitie trei sali destinate evenimentelor: o sala cu o capacitate maxima de 320 persoane, o sala cu o capacitate maxima de 250 persoane si o sala cu o capacitate de 70 persoane. În ceea ce privește camerele hotelului vă punem la dispozitie 26 camere Single, 5 camere Double, 9 camere VIP si 4 Apartamente, proiectate pentru confort si comoditate ce asigură un loc in care sa va puteti relaxa sau sa puteți lucra.

Primul eveniment organizat în acest an este unul foarte important, vom gazdui festivalul Sucidava. Așteptăm reprezentanți ai Uniunii Scriitorilor, artiști, jurnaliști, etc. Deci va fi un eveniment cultural important și suntem mândrii ca am fost aleși”, ne-a declarat Daniela Roman.