Goji Bio Brașov ne oferă doza zilnică de sănătate pentru că a reușit să producă unele dintre cele mai bune produse naturale cu goji din plantație românească

1686

Daily Goji: „Grija de tine, grijă de natură”

Ziarul Agricol: Vorbiți-ne despre beneficiile produselor Daily Goji?

Goji Bio Brașov: Sunt produse 100% realizate din ingrediente naturale, ingrediente atent selectionate, de cea mai buna calitate.

Ziarul Agricol: Ne oferă imunitate si energie?

Goji Bio Brașov: Fructele de goji prelucrate in diferite forme si amestecate cu miere, sau consumate ca atare reprezinta o excelenta sursa de vitamine si minerale sunt produse fără zahăr adăugat. Conțin in exclusivitate zaharoza provenita din materiile prime.

Ziarul Agricol: Sunt
produse românești?

Goji Bio Brașov: Toate produsele contin fructe de goji românesc cultivat cu succes la noi in țară. Daily Goji reprezintă un concept în care această doză importantă de goji este administrată în produse ușor de consumat, creat special pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de toate proprietatile curative si tonice ale fructului de goji intr-o singura lingura.

Produsele noastre sunt:
– Goji liofilizat cu miere
– Goji cu miere la plic
– Baton proteic raw vegan din goji

Ziarul Agricol: Ce inseamnă de fapt „Doza ta zilnică de sănătate”?

Goji Bio Brașov: Înseamnă exact doza optima pentru necesarul zilnic al organismului datorită concentrației foarte mari de antioxidanți din fruct.

Ziarul Agricol: Cum ajung “vitaminele” din fructele de goji la noi?

Goji Bio Brașov: Culegem fructele de goji cu grija de pe plantatiile noastre infiintate cu plante certificate din soi omologat de goji romanesc. Le prelucram cu drag impreuna cu colaboratorii nostrii in cele mai gustoase si sanatoase preparate. Le impachetam in ambalaje care sa pastreze toate proprietatiile benefice pentru organism, apoi le livram cu mare drag catre voi sau persoanele dragi vouă.

Ceea ce este unic la fructele de goji este că acestea conțin un număr impresionant de substanțe nutritive, despre care oamenii de știință spun că joacă un rol esențial odată ce ajung în organismul nostru.
Ne puteți contacta la: Email: hello@dailygoji.ro
Tel: 0722 504 823

Goji Bio Brașov: Dacă vă intereseaza povestea acestei afaceri v-o spunem: Cunoasteți sentimentul acela pe care îl ai atunci când descoperi ceva nou și extraordinar și de-abia aștepți să te apuci de treabă sau să împărtășești acel ceva cu persoanele importante din viața ta? Ei bine, așa a fost și la noi, când acum aproape 10 ani, odată cu nașterea fetiței noastre, și din grija de a-i oferi un trai cât mai sănătos și o imunitate bazată pe alimente cât mai naturale, ne-am îndreptat atenția către fructul de goji. De ce către acest fruct? Pentru că din studiile efectuate am descoperit că este considerat unul dintre cele mai sănătoase fructe din lume, cu o multitudine de beneficii și un aliat de preț pentru un organism puternic. Și așa am pornit la drum neștiutori, doar cu anumite informații găsite pe site-uri de specialitate, dar cu încredere și voință că putem să facem lucruri de calitate, într-un mod profesionist și transparent.

Dacă la începutul acestei aventuri am fost motivați doar de nevoile noastre, pe parcurs am realizat că și cei din jurul nostru își doreau același lucru pentru ei sau pentru copii lor și anume să beneficieze cât mai mult de calitățile fructului de goji, fiind considerat un fruct minune, un panaceu universal.

Ziarul Agricol: De ce Brașov?

Goji Bio Brașov: Ne-am “cazat” într-o poieniță înconjurată de pădure, de la poalele munților din Brașov, pe un teren de 2,5 ha lăsat moștenire de la bunicii noștri dragi, departe de aerul poluat al orașului, și am înființat prima plantație de goji certificată bio din România, iar dintr-o afacere de familie am reușit să devenim cel mai mare producător de goji din România.

După ani de cercetare, încercări de succes sau unele eșuate, capital propriu investit, înțelegere a comportamentului și dezvoltării arbuștiului de goji, aclimatizare, am decis să demarăm procedeul de obținere a certificatul de “cetățenie” omologând astfel propriile soiuri de goji. Primul soi românesc de goji omologat se numește “Kronstadt” și este de fapt un omagiu adus orașului Brașov, locul nostru natal și de suflet în care am copilărit. Cel de-al doilea soi de goji românesc, se numește “Anto” – o mogâldeață de fetiță care ne-a dat imboldul să încercăm ceva diferit și până la urmă să ieșim din tipar.

După aceste realizări putem să spunem cu mâna pe suflet că am depus toate eforturile pentru a deveni mândru “Goji Românesc” și că în România, dacă îți dorești cu adevărat se pot face lucruri de calitate de care să fim mândri.