Despre Noi

Ziarulagricol.ro este un proiect creat pentru a deschide fereastra catre Oltenia Rurala, catre fermierii olteni, moderni, conectati mereu la noi tehnologii si informatii!

Cresterea  si dezvoltarea agriculturii inseamna putere agricola! Aceasta nu vine doar din sapa si plug… ci din cei care tin pasul cu tehnologii moderne, cei care cred ca agricultura performanta se face cu specialisti , cu un sector de cercetare si dezvotare puternic, cu principii de management performant si cu cei care tin cont de protectia mediului agricol cu toate componentele sale -pamant-apa-fermier!

Cui se adreseaza  ziarul agricol.ro?

Ziarul agricol se adreseaza in primul rand fermierului care are nevoie de informatii!

Se adreseaza celor care vor sa fie la curent cu noile tehnologii, cu cei vor sa afle primii ce hibrid nou de grau, porumb sau floarea soarelui a iesit sau care este noua gerneratie de tractoare si utilaje agricole, cine detine informatia detine puterea!

Ziarul agricol.ro va aduce informatia pentru ca ne dorim fermieri puternici! Noi vrem sa avem fermieri care tin pasul cu evolutia … si daca agricultorii vor noutate, ziarul agricol o va aduce!

Noi ne dorim o oltenie puternica,agrara si dezvoltata!

Noi stim ca fructele si legumele romanesti au alt gust si pentru asta noi nu vrem sa schimbam ci vrem sa dezvoltam, sa construim si vom contribui cu informatii si promovare!

Vom promova succesul, ideile, performanta, vom cutreiera oltenia-n lung si-n lat!

Vom fi langa dumneavoastra cei care munciti pamantul atunci cand aveti nevoie de noi!

Oltenia are un urias potential agricol!

Ce n-ar da altii sa aiba campurile noastre, lubenita de Dabuleni, rosiile de Poiana Mare… Si pe Tudor Gheorghe… Dunare daca n-aveam , Jiul, Dunare–l faceam!