Candidatul PSD Claudiu Eugen Arsenie: Împreună putem schimba fața comunei Sadova!

457

Claudiu Eugen Arsenie, candidatul PSD la Primăria Sadova, cu o viziune revoluționară, își propune să aducă progresul și bunăstarea în viața tuturor locuitorilor comunei: asfaltarea drumurilor, canalizare și o stație de epurare, restituirea pădurilor și sprijin pentru comunitatea romă

În mijlocul unei comunități pline de speranță și nevoi, Claudiu Eugen Arsenie se ridică ca o figură centrală, angajată în a aduce schimbări reale și durabile. Cu o viziune amplă și un plan solid, el se angajează să transforme promisiunile în fapte, concentrându-se pe infrastructură, probleme funciare, educație, sănătate, cultură și sport, dar și sprijinul pentru agricultură. Candidatul reprezintă nu doar o opțiune, ci o promisiune pentru un viitor mai bun pentru locuitorii comunei Sadova-Dolj.

În pragul alegerilor locale, candidatul PSD la Primăria Sadova, Claudiu Eugen Arsenie, se distinge prin deviza sa clară: «Eu candidez la alegerile locale să fac, nu să promit!» Cu o viziune amplă și un plan concret, el își propune să transforme comuna într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Principiul fundamental al campaniei lui Claudiu Eugen Arsenie este acela de a aduce schimbări tangibile și durabile, nu doar să facă promisiuni goale.

Printre obiectivele sale cheie se numără: O infrastructură mai bună și un mediu mai sănătos. Claudiu Eugen Arsenie dorește să realizeze un sistem modern de canalizare și o stație de epurare, folosind fonduri europene nerambursabile pentru a asigura un mediu curat și sănătos pentru comunitate. Acesta va face tot posibilul ca toți locuitorii comunei să aibă rețea de canalizare modernă.

“Rețeaua de canalizare pe care o propunem va fi fundamentată pe cele mai moderne tehnologii și standarde de calitate. Ne propunem să construim o rețea extinsă, care să acopere întreaga comună, asigurând evacuarea eficientă și sigură a apelor uzate. Cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, vom implementa soluții inovatoare pentru tratarea și epurarea apelor, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii comunei noastre”, a spus candidatul PSD la funcția de primar al comunei Sadova.

Asfaltarea drumurilor, un obiectiv prioritar

Prioritatea candidatului PSD Arsenie este să asfalteze drumurile din interiorul comunei și să le reabiliteze pe cele exterioare, pentru a îmbunătăți accesul și mobilitatea locuitorilor. De asemenea, acesta se angajează să rezolve problemele legate de legile fondului funciar, asigurând restituirea terenurilor agricole și a suprafețelor de pădure către persoanele îndreptățite. Legalizarea proprietăților este un alt obiectiv pe care acesta vrea să-l ducă la îndeplinire. Candidatul PSD propune soluții pentru cetățenii care nu au titluri de proprietate pentru terenurile pe care și-au construit case după 1990, pentru a-i aduce în legalitate și a le asigura securitatea locativă.

Nici comunitatea romă nu este uitată de candidatul Claudiu Eugen Arsenie, care își propune să ofere sprijin la fiecare problemă ivită. Acesta se va implica în sprijinirea comunității rome, asigurând racordarea locuințelor acestora la utilități precum energie electrică, apă și canalizare, dar și ajutorul în orice domeniu în care aceștia îl solicită.

Reabilitarea instituțiilor de învățământ și a dispensarului

Candidatul propune modernizarea școlii gimnaziale și dotarea dispensarului comunal cu echipamente medicale de ultimă generație, pentru a asigura accesul la educație și îngrijire medicală de calitate.

„În calitate de candidat la Primăria Sadova, mă angajez să promovez o abordare cuprinzătoare a educației și sănătății în comunitatea noastră. Voi lucra pentru a asigura accesul echitabil la educație de calitate pentru toți locuitorii, iar îmbunătățirea sistemului de sănătate local va fi o prioritate pentru mine. Prin investiții în programe educaționale inovatoare și facilitarea accesului la servicii medicale adecvate, vom construi împreună o comunitate sănătoasă și înfloritoare în Sadova“, a mai precizat candidatul PSD la Primăria Sadova, Claudiu Eugen Arsenie.

Reînființarea Parcului de Agrement, construirea unei săli de sport și reînființarea echipei de fotbal sunt o parte dintre obiectivele candidatului PSD dacă ar primi un mandat la Primăria Sadova. Claudiu Eugen Arsenie urmărește să ofere locuitorilor posibilități de recreere și activități sportive, prin reînființarea parcului de agrement și construirea unei săli de sport moderne, dar și prin promovarea culturii locale. Acesta se angajează să susțină dezvoltarea parohiilor existente și promovarea folclorului autohton prin înființarea unor formații de muzică și dansuri populare.

Sprijin pentru agricultură

Claudiu Eugen Arsenie încurajează formarea unei forme asociative pentru reprezentarea intereselor producătorilor agricoli individuali și sprijină legumicultorii și crescătorii de animale din comună.

De asemenea, urmărește înființarea unor capacitați de producere a energiei electrice, produsă din surse regenerabile, pentru autoconsum, în cadrul UAT Sadova, proiect în cadrul programului „ Surse regenerabile de energie și stocarea energiei”, finanțat prin Fondul de modernizare în România, proiect pentru care este necesară asocierea cu localitățile învecinate Ostroveni, Bechet, Călărași și Dăbuleni în vederea asigurării unei surse de alimentare constant.

Cu un plan de acțiune ambițios și un angajament ferm față de nevoile comunității, Claudiu Eugen Arsenie reprezintă o opțiune promițătoare pentru viitorul Primăriei Sadova. Promovând principiul „Fapte, nu Promisiuni“, el își propune să transforme visele în realitate și să aducă progresul și bunăstarea în viața tuturor locuitorilor comunei.

Claudiu Eugen Arsenie, candidat PSD: „Proiectele noastre de canalizare și infrastructură reprezintă coloana vertebrală a viziunii noastre pentru o comunitate mai prosperă și mai sănătoasă. Ne angajăm să aducem fonduri europene nerambursabile pentru a construi un sistem modern de canalizare și o stație de epurare, asigurând un mediu curat și sigur pentru toți locuitorii noștri. Prin asfaltarea drumurilor și modernizarea infrastructurii, vom facilita accesul la servicii esențiale și vom spori mobilitatea în interiorul și în afara comunei. Aceste proiecte sunt nu doar promisiuni, ci angajamente ferme pentru un viitor mai bun pentru fiecare locuitor al comunei noastre.

Vă rog să fiți alături de mine și echipa mea la Alegerile din 9 iunie 2024, pentru că dorim binele comunității, pentru că nu dorim dezbinare, ci un mediu propice dezvoltării sigure și sănătoase a comunității noastre. Voi demonstra că pot face schimbări reale și durabile, că pot face lucruri pe care alții le promit doar în vorbe. Împreună, să facem din această comună, a doua ca număr de locuitori din județul Dolj, un loc în care fiecare dintre noi să se simtă mândru că este sadovean. Eu candidez la aceste alegeri locale să fac, nu să promit!“

CE ÎMI PROPUN

 • Înființare canalizare si stație epurare cu absorbția fondurilor europene nerambursabile.
 • Asfaltarea drumurilor intravilane și reabilitarea celor extravilane.
 • Finalizarea problemelor legate de Legile Fondului Funciar la nivelul comunei Sadova, privind restituirea terenurilor agricole și a suprafețelor de pădure către persoanele îndreptățite.
 • Punerea în legalitate a cetățenilor comunei, care nu au titluri de proprietate pentru terenurile din intravilan, pe care și-au construit case după anul 1990.
 • Sprijinirea cetățenilor rromi care și-au construit locuințe, pentru racordarea acestora la energie electrică, apă și canalizare.
 • Reabilitarea unor localuri aparținătoare Școlii Gimnaziale Sadova.
 • Modernizarea Dispensarului comunal și dotarea cu aparatură medicală corespunzătoare.
 • Reînființarea Parcului de Agrement amplasat lângă Ocolul Silvic Sadova.
 • Construirea unei Săli de sport și reînființarea echipei de fotbal.
 • Încurajarea prefigurării unei forme asociative de reprezentare a intereselor producătorilor agricoli individuali, sprijinirea legumicultorilor și a crescătorilor de ovine și caprine existenți pe raza comunei Sadova.
 • Sprijinirea dezvoltării Parohiilor existente la nivelul comunei.
 • Promovarea folclorului autohton prin înființarea unor formații de muzică și dansuri populare.
 • Înființarea unor capacitați de producere a energiei electrice, produsă din surse regenerabile, pentru autoconsum, în cadrul UAT Sadova, Proiect în cadrul programului „ Surse regenerabile de energie și stocarea energiei”, finanțat prin Fondul De Modernizare în România, proiect pentru care este necesară asocierea cu localitățile învecinate Ostroveni, Bechet, Călărași și Dăbuleni în vederea asigurării unei surse de alimentare constant.

Comandat de PSD Dolj, executat de SC/ CAFEAUA DE SAMBATA DIMINEATA SRL, CUI mandatar financiar 21240002.