S-a deschis primul supermarket pentru animale din Craiova

14504

„Doctor Z” vine în întâmpinarea iubitorilor de animale cu o nouă locaţie destinată în exclusivitate necuvântătoarelor. Astazi s-a deschis primul supermarket pentru animale din Craiova ocupând un spaţiu generos, cu o suprafaţă de pesta 400 de metri! Noua locaţie este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa.
Craiovenii care îşi alocă timpul prietenilor necuvântători se pot bucura de o nouă locaţie dedicată în exclusivitate animalelor de companie.

Supermarketul „Doctor Z „le propune clienţilor o gamă variată de articole pentru îngrijirea, hrana şi distracţia animăluţelor. În magazinul din Romanesti sunt disponibile mii de produse, ale celor mai respectați producători din întreaga lume, care prezintă garanţia calităţii. Clienţii găsesc aici tot ce au nevoie pentru patrupezi, de la produse pentru alimentaţie, până la cuști, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educaţionale, articole de igienă, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă şi multe altele.

Pentru cei care sunt pasionaţi de alte tipuri de animale de companie, Doctor Z are şi secţiuni dedicate păsărilor, rozătoarelor şi acvaristicii, unde clienţii vor găsi numeroase tipuri de hrană, decoruri, cuşti, jucării şi orice alte articole necesare creşterii lor. Cei care încă nu au un camarad necuvântător sau doresc să le facă un cadou inedit persoanelor dragi pot alege de la peruşi, canari, papagali şi o multitudine de tipuri de peşti.


Supermarketul” Doctor Z ” este dedicat confortului iubitorilor de animale de companie şi micilor lor prieteni, reunind într-un singur loc oferta completă pentru creşterea şi îngrijirea lor corespunzătoare. Clienţii vor beneficia şi de asistenţă din partea angajaţilor, care îi vor consilia în alegerea articolelor potrivite pentru rasa şi vârsta necuvântătoarelor.

„Supermarketul animalelor Doctor Z” are zone dedicate farmaciei veterinare,petshop-ului,pasarilor exotice,acvaristicii,columbofililor-hrana si medicamente pentru porumbei, animalelor de ferma-hrana si medicamente! Toti cei care astazi vor veni insotiti de animalul de companie vor participa la o tombola organizata in incinta supermarketului! In urma tragerii la sorti participantii vor primi vouchere in valoare de 200,300 ,500 de lei sau cadouri, ne-a declarat dr. Costi Zavoianu, proprietarul Supermarketului.