Produsele din carne de porc pregătite în Micro Ferma Cârcea sunt la mare căutare în această perioadă!

2299

În ferma tânărului Alin Simion din comuna Cârcea este forfotă mare încă de la primele ore ale dimineții. De la începutul lunii decembrie au început să curgă comenzile din partea clienților pentru carne de porc proaspătă sau pentru produsele pregătite tradițional în casă de familia Simion.

Frații Simion, împreună cu tatăl lor, muncesc încă de la primele ore ale dimineții. „Telefoanele sună în continuu!”, ne spune Alin.
„Avem clienții noștri de ani de zile. Unii vor să-l cumpere și să și-l pregătească acasă, alții vor să-l ia gata sacrificat, unii vor mai mari, alții mai mici. Spre exemplu, astăzi cineva a vrut un porc de aproximativ 300 de kilograme. Altcineva a vrut unul de de 80 de kilograme. Depinde de bugetul fiecăruia! Cele mai multe solicitări în această perioada sunt pentru carne proaspătă de porc, dar și pentru produsele tradiționale din carne de porc. Le afumăm la fum rece, iar gustul este unul de nedescris. Cârnați afumați, coaste afumate, ciolan afumat, carne la găleată, jumări, etc., toate sunt preferate de clienții noștri.

Pentru că în fermă avem și oi, capre, găini, clienții pot cumpăra și carne de oaie, brânză, ouă și găini. Punem mare preț pe calitate și clienții noștri știu asta. Produsele noastre le pot găsi și la magazinul cu produse tradiționale din centrul comunei Câcea. Onorăm toate comenzile până vineri, 22 decembrie. Nu va rămâne niciun client fără bucatele dorite pe masă. Muncim din zorii zilei până noaptea târziu. Mă ajută foarte mult familia. Tata este lângă mine, la fel și fratele meu Andi. Ne mai ajută cineva, dar acum este plecat cu oile și caprele. Avem mult de muncă. În fermă nu ai timp nici să bei un pahar cu apă. Astăzi am sacrificat doi porci. Uitați-vă cât de mare este acest mușchi și ce bine arată. Avem marfă de calitate. După ce trece Crăciunul, ne îndreptăm atenția către ferma de oi si capre. Avem deja mielușei. Anul viitor, Paștele va fi în luna mai, așa că avem nevoie de miei. Ne dorim ca toata lumea să fie mulțumită și în niciun an să nu le lipsească de pe mese, produsele traditionale marca Microferma Cârcea. Le mulțumim tuturor și le dorim mese îmbelșugate!”