Societatea Elpimar angajează mecanici auto, vânzători piese auto și conducatori auto categoria B

3309

Locuri de muncă disponibile la una dintre cele mai importante companii care se ocupă de comercializarea de piese si accesorii auto – Elpimar Craiova. Înființata în anul 1996, S.C. Elpimar S.R.L a evoluat an de an, devenind primul dealer din judetul Dolj al companiilor – HIDRAULICA, MEFIN, ALTUR si ROMBAT, ceea ce a contribuit la crearea unei imagini favorabile pe piața autohtonă.

Într-o lume în care viteza de mișcare este esențială și vehiculele sunt indispensabile societății, ELPIMAR este un furnizor sigur care vă oferă soluții la problemele mașinilor dumneavoastra aspirând să devină cel mai cunoscut distribuitor din sectorul de activitate.

Elpimar s-a folosit de poziția de leader pe piața și diversificat activitatea în domeniul serviciilor si în segmentul de îmbuteliere și partitionare uleiuri si unsori minerale. În prezent firma firma își desfașoară activitatea în condiții optime bucurandu-se de experiență acumulată și de fidelitatea clientilor satisfăcuți.

În service-ul Elpimar se execută reparații si întreținere pentru toate tipurile de autoturisme, diagnoze, schimburi de piese și accesorii, încărcare cu freon, cât și reparații pompe injecție si injectoare.

Având in vedere mediul de afaceri schimbator echipa Elpimar a cautat mereu sa se adapteze condițiilor actuale și să ofere maximum de calitate la prețuri minime. Dacă vrei să faci parte din echipa Elpimar puteti suna la numărul de telefon 0744.20.19.32 sau vă puteți adresa echipei din Str Toporasi, Nr. 2, Craiova, Dolj.