Copiii Școlii Gimnaziale „Eufrosina Popescu” din comuna Botoșești-Paia au primit astăzi cadouri din partea Asociației Ziarul Sănătatea și a Băncii pentru Alimente Craiova

1015

Acțiunea face parte din campania „Facem fapte bune cu oameni buni”. Echipa noastră s-a deplasat astăzi în comuna Botoșești-Paia pentru a aduce bucurie tuturor elevilor Școlii Gimnaziale „Eufrosina Popescu” având în vedere faptul că peste 2 zile este Ziua Internațională a Copilului. Ca de fiecare dată, oamenii noștri buni ne-au sărit în ajutor. Anda și Toni Constantinescu, reprezentanții Băncii pentru Alimente Craiova, ne-au pregătit cadourile constând în: șepcute, caiete, rigle, creioane, plastilină, calculatoare, dulciuri, jucării și suprize Kinder. Am primit sprijinul directorului școlii, profesor Valentina Dina, dascalilor, reprezentanților primăriei, ISJ Craiova prin inspector Irina Milotinescu și primarului Alexandru Opran.

Copiii ne-au întâmpinat cu multă bucurie. Gradinița din Botoșești-Paia este nou construită, micuții de aici având condiții și acces la învățământ de calitate. Directorul Școlii ne-a declarat că toți copiii beneficiază de condiții bune în școală și ne-a mulțumit pentru implicare. Primarul Alexandru Opran spune că desi sunt condiții foarte bune în școală și grădiniță, din păcate sunt foarte puțini copii. „Suntem o comunitate micuță, cu doar 600 de locuitori. Nu avem decât 36 de elevi. Știți foarte bine că se dusese vestea în urmă cu câțiva ani, că-ți rupi mașina dacă vrei să ajungi la Botoșești-Paia. Din păcate, lipsa de implicare a autorităților a dus la izolarea acestor comunități mici. Eu mă voi lupta pentru a investi cât mai mult in condițiile normale de trai. Cerem prea mult dacă vrem: drumuiri, apă, canal, dispensare, centru medico- social. etc? Eu zic că pentru 2022, nu este nimic iesit din comun. Mă voi lupta pentru acești oameni. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că ați ales să la faceți o mare bucurie acestor copii de 1 Iunie. Mulțumim, Asociația Ziarul Sănătatea și Banca pentru Alimente.”