ÎMPREUNĂ DĂRUIM BUCURIE COPIILOR- spectacol caritabil organizat de Primăria Comunei Podari în parteneriat cu Școala gimnazială „Constantin Gheorghiță” Podari

1514


Proiectul umanitar a mobilizat întreaga comunitate locală: agenți economici, investitori, părinți, medici, oameni de afaceri și ziariști Toți s- au implicat in aceasta acțiune ce a avut drept scop aducerea de bucurie si speranță in inimile celor 13 copii care au mare nevoie de toate la ceas de sărbătoare. Familiile copiilor au primit obiecte casnice constând în: frigidere, mașini de spălat, aragaz, cuptor cu microunde, 3 tone de lemne, haine pentru copii, brazi, jucării, alimente și dulciuri.

„Oamenilor buni care au fost alături de noi si datorită cărora succesul acestui eveniment a fost deplin garantat, prin generozitatea, empatia si dorința de a oferi copiilor sunt: familia Vivi Boldici, dr. Dalida Mosorescu fam.Nicu Constantin, Ayannis Bistro, Părintele Director Belcineanu Viorel, Prof.Victor Sapca, Parintelui Prof.Sperlea Cristian și Asociația Ziarul Sanatatea.

Aceasta actiune a strâns laolaltă oameni cu suflet bun, care au înțeles ca sărbătorile au însemnătate atunci cand binele se manifestă prin oameni, cu oameni, pentru oameni, iar satisfacția este pe măsură.

Aceste acțiuni caritabile ne învață că putem fi chiar noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume, ca nu este greu “sa fii mai bun”. Impreuna suntem mai puternici iar faptele noastre au ecou.

In incheiere doresc sa va multumesc, pt ca in acest an ati devenit alaturi de mine si colegii mei, spiridușii lui Moș Craciun, si va doresc ca energia magica a Crăciunului sa lumineze vesnic in sufletele dumneavoastra”, a declarat directorul Școlii, Prof. Marilena Andreescu
Primarul Comunei Podari, Aurel Gheorghita le- a mulțumit tuturor, precizând; „Acesta proiect va continua. Aceasta este prima ediție. Vom dona nu numai de sărbători, ci ori de câte ori este nevoie. Vom înființa o Fundație care se va ocupa de toate cazurile speciale din comună”

Sărbători minunate tuturor!