„În această perioada cea mai solicitata este carnea de porc proaspătă dar și produsele tradiționale din carne de porc pregătite în gospodăria noastră” ne- a declarat fermierul Alin Simion- Microferma Cârcea

2077

În ferma tânărului Alin Simion din comuna Cârcea este forfotă mare încă de la primele ore ale dimineții. Începând cu 1 Decembrie au început să curgă comenzile din parte clienților pentru carne de porc proaspătă sau pentru produsele pregătite tradițional în casă de familia Simion.

„Cele mai multe solicitări în această perioada sunt pentru carne proaspătă de porc, dar și pentru produsele tradiționale din carne de porc. Le afumăm la fum rece, iar gustul este unul de nedescris. Cârnați afumați, coaste afumate , ciolan afumat, carne la găleată, jumări, etc., toate sunt preferate de clienții noștri. Pentru că în fermă avem și oi, capre, găini, clienții pot cumpăra și carne de oaie, brânză, ouă și găini. Punem mare preț pe calitate și clienții noștri știu asta. Produsele noastre le pot găsi și la magazinul cu produse tradiționale din centrul comunei Câcea. Onorăm toate comenzile până joi 22 decembrie. Nu va rămâne niciun client fără bucatele dorite pe masă. Muncim din zorii zilei până noaptea târziu. Mă ajută foarte mult familia. Tata este lângă mine. Din păcate n- ați mai găsit- o pe bunica. S- a stins în urmă cu 4 luni. Mă ajuta și mă iubea foarte mult. În aceste perioade foarte aglomerate din an, era sprijinul meu de nădejde. Avem mult de muncă. În fermă nu ai timp nici să bei un pahar cu apă. Astăzi am sacrificat doi porci. Uitați-vă cât de mare este acest mușchi și ce bine arată. Avem marfă de calitate. După ce trece Crăciunul, ne îndreptăm atenția către ferma de oi si capre. Avem deja mielușei. Anul viitor, Paștele va fi mai devreme ca in acest an, așa că avem nevoie de miei. Ne dorim ca toata lumea să fie mulțumită și în niciun an să nu le lipsească de pe mese, produsels traditionale marca Microferma Cârcea. Le mulțumim tuturor și le dorim mese îmbelșugate.”