Pasiunea noastra, in folosul vostru – ZA TV un nou proiect! La multi ani si Sarbatori Fericite!

2083

O pasiune incepe sa se contureze ca si profesie atunci cand aduce valoare adaugata in viata celorlalti, atunci cand viata lor devine mai usoara, mai sanatoasa, mai frumoasa, mai bogata prin ceea ce faci tu. Aceasta este modalitatea prin care pasiunea ta capata un sens, o utilitate. Iar oamenii care au nevoie de ceea ce faci tu vor fi unul dintre factorii care te va motiva sa continui.


Drumul de la pasiune la profesie este mai usor atunci cand nu il parcurgi de unul singur. Facand parte dintr-o comunitate de oameni cu preocupari si interese identice sau similare cu ale tale, te simti provocat, te simti sustinut, capeti mai multa incredere in tine si in ceea ce vrei sa faci.
Fii perseverent – Daca ar fi usor sa facem ceea ce ne place, atunci am face asta cu totii si nu ar mai avea sens acest subiect acum. Insa nu este usor. Oamenii care reusesc sa faca ceea ce ii pasioneaza au de depasit o multime de obstacole materiale (timp, financiare etc), emotionale (frica de a proceda altfel decat ceilalti, teama de esec etc), mentale (perceptia sociala ca stabilitatea financiara primeaza, neincrederea celorlalti in activitatea pe care o alegi etc). Iar aceste obstacole nu apar doar la inceput, ci si pe parcurs. Uneori este ca un drum pe care la fiecare pas apare testul “mergi mai departe sau renunti?”. Se naste apoi si indoiala privind alegerea pe care o faci. Important insa este sa nu te opresti. Sa iti verifici motivatia, sa iti pastrezi capul in nori si picioarele pe pamant. Sa iti faci o strategie, un plan, sa actionezi cu pasi mici, sa fii flexibil si consecvent. Si, treptat, ceea ce parea imposibil incepe sa devina realitate.

Banii nu sunt un scop, ci un mijloc – Daca intrebati oamenii care este motivul pentru care nu profeseaza inca in domeniul care ii pasioneaza, veti constata ca motivul principal il constituie insecuritatea financiara. Cu totii ar face asta daca ar sti sigur ca vor avea suficienti bani pentru ceea ce au nevoie. Si cum traim intr-o societate de consum, iar nevoile sunt dinamice, raman blocati intr-un cerc vicios. De aceea este mai degraba sanatos sa facem un scop din a trai o viata implinita, iar banii sa ii privim ca pe unul dintre factorii care contribuie la acest lucru.

Noi ne -am gandit sa dam viata unui nou proiect -ZA TV, pentru ca dorim sa contribuim la realizarea unei societati mai bune!