Actiune de igienizarea a zonei Gabru din satul Podari. Primarul, angajatii primariei, consilieri locali și angajați ai investitorilor Clariant si Getec au strâns astazi tone de gunoaie. Abandonul deșeurilor este strict interzis iar institutia primarului va lua masuri de sanctionare pentru cei care vor fi prinsi in asfel de situatii

2070

Tone de gunoaie au fost strânse astăzi din satul Podari în urma unei ample acțiuni desfașurata în zona Gabru, acțiune la care au participat angajați din Primarie, consilieri locali și angajați ai investitorilor Clariant și Getec. Primarul comunei Aurel Gheorghita a participat la aceasta acțiune de ecologizare alaturi de toți cei prezenți.

Acesta ne-a declarat că, după ce va fi facută ecologizarea întregii zone, va aplica amenzi foarte mari tuturor celor care aruncâ gunoaie pe raza comunei fie că sunt din Podari sau din alte localitati.”Vreau să vă spun că am alocat sume mari de bani pentru ecologizare. Trebuie să înțeleaga toți că aceasta comună nu este un container și nu ne putem bate joc de banul public și de mediu. Aici vin și aruncă gunoaiele și cei din alte localități. Vom monitoriza,avem o firma de pază și nu vom ierta pe nimeni care își bate joc de ceea ce vă spuneam mai devreme”.

Directorul Getec- polonezul Tomasz Muszynski ne-a declarat că nu este prima dată când participă la o astfel de acțiune.”Vom sprijini tot timpul autoritațile locale în demersul de a avea o localitate curată.Vom fi întotdeauna prezenți pentru că ne pasă de această comunitate ,mai ales că noi vom rămâne aici mulți ani .”