„Casa Florilor”- o afacere cu multă culoare, parfum și pasiune!

2854

Ce poate fi mai frumos decât să ajungi într-un loc unde există multă culoare, parfum și pasiune. Casă Florilor din Craiova sau „grădină de vară” cum îi spune Victorita Anton cea care ne-a povestit cât de mult iubește această afacere. „Facem totul cu pasiune,avem propriile sere unde ne producem cam 80% din florile expuse.

Avem plante și flori pentru toate anotimpurile. Clienții noștri vin în fiecare an să le realizăm jardinierele cu muscate sau petunii Acestea sunt cele mai solicitate în această perioadă. Oferim consultanță tuturor celor care au nevoie, le oferim că bonus îngrășăminte pentru flori și le realizăm aranjamentele în culoriile dorite.Unii vor să se asorteze cu culoare casei, alții cu mobilerul de grădină.Îi ascultăm și le-ndeplinim toate dorințele.

În perioadă stării de urgență am lucrat,pentru că foarte mulți clienți și-au transformat și cel mai mic colțisor într-o oază de verdeață! Le-am adus flori, plante și i-am ajutat cu sfaturi! „Aranjamentele vedetă sunt în această perioadă mix-urile din minipetunii. Acestea iubesc soarele,se întrețin ușor și încânta privirea! În Casă Florilor găsești o flori, plante și o echipă de profesioniști,pasionați de flori, culoare și parfum.