S-a deschis cea de-a doua florărie „Trandafirii Veseli”. Aceasta se află în cartierul Brazda lui Novac, vis-a-vis de restaurantul La Rocca!

3556

„Trandafirii veseli” este mai mult decât o florărie, este un loc dedicat pasiunii pentru flori și aranjamente florale deosebite. Sâmbătă, 10 februarie, și-a deschis porțile în cartierul Brazda lui Novac, vis-a-vis de restaurantul La Rocca, cea de-a doua locație. Mii de flori, prăjituri, șampanie, veselie și o echipă ca o familie.

Vedetele florăriei sunt bineînțeles trandafirii, dar aici puteți găsi tablouri cu mușchi și licheni, buchete din flori naturale, aranjamente florale deosebite, plante la ghiveci, vase ceramice și accesorii pentru flori, cadouri, tablouri pictate manual, trandafiri criogenați și multe alte cadouri pentru diverse evenimente. Florăria va fi deschisă zilnic, între orele 8:00- 21:00.

Florăriile „Trandafirii Veseli” sunt o afacere de familie, pornită în urmă cu 10 ani, în care toți membrii muncesc foarte mult. De-a lungul timpului, echipa s-a specializat în oferirea unor opțiuni florale de calitate superioară pentru diverse evenimente și ocazii. Ce îi diferențiază este devotamentul pentru a aduce bucurie și frumusețe în viața clienților prin intermediul florilor.

La Florăria „Trandafirii Veseli”, echipa vă oferă servicii personalizate pentru a ajuta clienții să aleagă cele mai potrivite flori pentru evenimentele lor speciale. Echipa de floriști talentați și pasionați este întotdeauna pregătită să ofere consultanță și să creeze aranjamente florale personalizate, adaptate gusturilor și preferințelor fiecărui client. Pentru a face experiența cât mai convenabilă și accesibilă, florăria oferă și servicii de livrare la domiciliu.

„Ne mândrim cu reputația noastră de excelență și calitate în comunitatea noastră, pentru că suntem de 10 ani în acest domeniu. Suntem recunoscători că suntem parte din evenimentele speciale din viața clienților noștri, oferind aranjamente florale aniversări și alte ocazii unice. Vă invităm să ne vizitați cea de-a doua locație a noastră și să descoperiți o selecție vastă și variată de flori proaspete și plante, precum și aranjamente florale create cu pasiune și grijă. Echipa noastră prietenoasă vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta.

Mulțumim că ne-ați ales să fim parte din momentele importante din viața dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag la Florăria Trandafirii veseli!”, ne-a declarat Marin Simion