Concediul de vis, planificat la Târgul de Turism al Olteniei

2814

Centrul Multifuncțional din Craiova se va transforma într-un spațiu al destinațiilor de vis în weekendul 6-8 Martie! Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei- Târgul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020. Și-au anunțat deja intenția de a participa un număr de peste 80 de firme expozante și peste 600 de firme vizitatoare  din domeniile:  turism, hoteluri și pensiuni, restaurante,  baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurari.

Organizatorii ne promit că niciodată nu a fost mai simplu să călătorești! Agențiile  de turism prezente  la târg  vă așteaptă să vă alegeți vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori și cazări în toată lumea!

  În plus, pe toată durata târgului, agenţii de turism Star Tours / Prestige Tours / Wuvam Tours / TropicalTour / Oltenia Tour /  Duo Trave l/ Destine Holidays / Gorj Turism îşi vor întâmpina vizitatorii cu reduceri Early Booking de până la 35 %, atât pentru destinaţii in străinătate, cât şi pentru destinaţii interne. Iată doar câteva exemple unde puteți călători !

* Antalya – Charter din Craiova

Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a turcilor, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. Ca o noutate, cele 3 chartere către Antalya au plecare din Craiova!  În fiecare săptămână  (luni, joi si vineri), 3 companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya !

* Grecia- Zakynthos, Lefkada, Corfu,  Evia, sunt destinatii ce trebuie bifate cel puțin o dată în viață! O vacanță în Grecia o visezi, o realizezi și ti-o amintești  apoi un an întreg, promit organizatorii. Te îndrăgostești de soarele arzător și culoarea turcoaz a mării, de salata grecească cu ulei de măsline și frappe-ul savurat la tavernă.

* Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii  şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!

 * Vă invităm să descoperiti un hotel de lux creat astfel încât să poată oferi un loc al intimității, grației și discreției, în centrul Craiovei, cu o serie completă de facilități și servicii ce îți vor depăși așteptările de fiecare dată!- Ramada Plaza Craiova

 * Bacolux Hotels vor fi prezenti cu:

Hotelul Afrodita și Hotelul Diana din Băile Herculane,

Hotelul Craiovița din Craiova și

Pensiunea Bacolux din Bușteni

* Situat într-o zonă liniștită, cu frumuseți naturale în cea mai pură formă, „Carul din Stele” a devenit în ani, reperul obligatoriu pentru cea mai bună mâncare tradițional românească!

* CFR Călători se schimbă! Vino să afli cum, ce oferte și surprize ne pregătesc la Târgul de Turism al Olteniei!

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile  (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 18.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe:

www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia.