Florile ” vedeta” in acest sezon: crizantemele de la Casa Forilor

3412

Florile ” vedeta ” ale acestui sezon sunt crizantemele.

Victorita Anton a declarat pentru Ziarul Agricol ca toate crizantemele comercializate in CASA Florilor Craiova sunt produse in serele pe care le detine in localitatea Tamburesti.

Este clar pentru toată lumea că a venit toamna și atunci când te uiți în grădină sau pe la comercianții de flori îți dai seama că vedeta acestui sezon este fără îndoială crizantema. Acum o găsești în variate culori și forme și în florării sau magazine la ghiveci. La mare căutare, în ultimul timp, sunt crizantemele sub formă de sferă ale căror flori colorate înveselesc orice grădină, balcon sau terasă.

” Haideti să va spun ce trebuie să faceti pentru o a avea o crizantemă sănătoasă și plină de flori astfel încât să te bucuri mult timp de acum încolo de aceste flori frumoase:
Dacă va gânditi s-o plantati în grădină atunci lucrurile sunt mult mai simple si în afară de-o plantare propriu-zisă și-o udare de aprovizionare nu prea aveti altceva de făcut.

Însă dacă vreti să păstrati crizantema în balcon sau pe terasă atunci este musai s-o transplantezi imediat ce ati cumpărat-o într-un vas din teracotă puțin mai mare decât cel existent,” ne-a declarat Victorita Anton.