ADR Sud-Vest Oltenia organizează seminare online de informare pentru potențialii beneficiari în cadrul apelului de proiecte pentru Prioritatea de investiții 2.2

1807

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia organizează, în zilele de 8 și 15 octombrie, seminare online de informare pentru potențialii beneficiari în cadrul apelului de proiecte pentru Prioritatea de investiții 2.2 – „Sprijinirea creării şi extinderea capacităților avansate de producție şi dezvoltarea serviciilor” a POR 2014-2020.

Acest apel se adresează întreprinderilor mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderilor mijlocii din mediul rural.

Investițiile finanțabile vizează construirea și extinderea spațiilor de producție sau servicii, precum și dotarea cu active corporale și necorporale.

Valoarea finanțării nerambursabile este cuprinsă între 1,5 și 6 milioane de euro.

Proiectele pot fi depuse în sistemul informatic MySMIS, în perioada 30 octombrie 2020, ora 12:00 – 30 noiembrie 2020, ora 12:00.

Evenimentele de informare se vor derula prin intermediul aplicației Cisco Webex și vor avea o durată de aproximativ 60 de minute.

Dacă sunteți interesați să participați la aceste seminare, vă rugăm să completați Formularul de înscriere, accesând următorul link: //docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2sSWGD-E8Ho0J2CL4hZsDZwCb52vS82Qfvofjb7fWl7

Ulterior, veți primi detalii privind desfășurarea acestora.