„Niciodată toamna nu fu mai frumoasă”, activitate dedicată programului „Școala Altfelˮ în cadrul liceului Teoretic „Henri Coandă”

288

Astăzi Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova a deschis seria activităților dedicate programului „Școala Altfelˮ într-un mod atipic, printr-un program cu adevărat „altfel”. Evenimentul, aflat la prima ediție, sub genericul „Niciodată toamna nu fu mai frumoasă”, s- a desfășurat în pădurea urbană a Liceul Teoretic „Henri Coandă”, un spațiu generos, dedicat întâlnirilor culturale și nu numai. Artistul Cristian Buică, un nume emblematic în peisajul muzical românesc, a spus prezent acestei invitații. Programul a cuprins momente muzical-artistice oferite de îndrăgitul artist folk Cristian Buică, poeții Camelia Radulian, Aurora Bildea-Popescu și Siviu Viorel Păcală. Un moment inedit va fi oferit chiar de directorul Liceului Teoretic „Henri Coandă”, prof. Mihaela Brumar.


Acest eveniment „altfel” și-a propus să îmbine cultura tradițională cu spiritul contemporan și să cultive în rândul elevilor conștiința creatoare în toate sensurile.


Recitalul, dedicat toamnei culturale, va îmbia la o călătorie printre sunete și cuvinte, iar cei prezenți vor resimți bucuria comunității spirituale într-un decor autumnal autentic.
Elevii liceului au primit covrigi și fructe și ne- au declarat că a fost una dintre cele mai frumoase activități organizate în liceul lor.


Directorul liceului. Prof. Mihaela BRUMAR le- a mulțumit celor implicați în această acțiune și le- a promis copiilor că vor mai face astfel de activități. Moderatorul evenimentului a fost profesor Carmen Theo Făgețeanu!