Gala Topul Firmelor din judetul Dolj-un eveniment dedicat excelentei in afaceri!

791

Avand in vedere perioada dificila pe care am traversat-o, Gala Topul Firmelor reprezinta evenimentul dedicat dumeavoastra – eroii excelentei in afaceri ai acestei perioade, cei care cu daruire si profesionalism ati reusit sa gasiti solutii imposibile in cele mai grele momente, iar pentru acest lucru noi va multumim!!!

Forţa economică a judeţului nostru se datorează în primul rând eforturilor, abnegatiei, spiritului inovator şi poate – adesea – sacrificiilor pe care dumneavoastră membrii comunităţii de afaceri, le faceti!

Pe acesta cale dorim sa multumim partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – pentru sustinerea acordata in ultimii cinci ani, parternerilor gold: MENTOR S.R.L. ȘI VLADOOR SMART S.R.L. precum şi partenerilor silver:
PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.;
CEZ VÂNZARE S.A.;
PRIMASERV S.R.L.;
ELPRECO S.A.;
STIL MEDIA S.R.L.;
SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ;
NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.;
PRINTEX S.R.L.;
RESTAURANT BACOLUX S.R.L.;
LEGABRIS PREST S.R.L.;
INEJ COM S.R.L.;
EVOBRAND S.R.L.;
OPERA ROMÂNĂ
RECON S.A.

Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2020.

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.605 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.377 de firme ocupă locurile 1-3. Cu acest prilej au fost acordate premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinareaTopului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat, fiind structurat pe șapte domenii de activitate:

  • Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;
  • Industrie
  • Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;
    Construcţii;
  • Servicii;
  • Comerţ;
  • Turism.
    Partenerii Media ai evenimentului: TVR CRAIOVA, GAZETA DE SUD, KISS FM, CUVÂNTUL LIBERTĂŢII, CRAIOVA FORUM ȘI PAGINI NAŢIONALE.