Un nou concept, o nouă cofetărie – Arilia, sweet moments

1801


Când o idee se naște din pasiune, te îndrăgostești de ea înainte să se materializeze.
Așa s-a intamplat cu Arilia! Echipa din spatele noului proiect a avut un vis, acela de a face lucrurile altfel, apoi o idee despre un nou concept de cofetarie, pentru ca astăzi să pună în aplicare ceea ce avea în inima și în minte.

„Pentru că atracția pentru dulce ne urmărește dintotdeauna, ne dorim să creăm gusturi care să vorbească singure, fără cuvinte, despre cine suntem și ce facem noi la Arilia. La noi interesul este constant pentru gusturi noi si rețete originale, cu ingrediente mereu proaspete și de calitate superioară! Arilia este despre implicare, răbdare, creativitate și atenție până la cele mai mici detalii.

Aici găsiți de la produse tradiționale realizate după rețete vechi, cum ar fi cozonacul cu nuci, rahat și stafide dar și după rețete noi respectiv: cozonac cu vinars și cozonac cu fistic! O altă gamă de prăjituri pe care o puteți găsi la Arilia este cea formată din cheesecake-uri! Ne dorim ca produsele cofetăriei să fie pe placul tuturor și vă așteptăm să le degustați!”, ne-a declarat managerul Arilia, Adriana Băzăvan