Dana Mirela Stoian și voluntarii Asociației „Colinele Almăjului” au împărțit rechizie și produse de igienă celor 83 de școlari și preșcolari din comuna Almăj- Dolj

2733

Asociația Colinele Almăjului a fost înființată din dorința de de a ajuta oameni, din dorința de a sprijini comunitatea. Dana Mirela Stoian, președintele acestei asociații, se implică nu numai în acțiuni umanitare și de voluntariat. În localitatea Moșneni-Almăj deține o plantație de trandafiri de dulceața, o livada de gutui, peri și nuci, muncește alături de familie în solariile cu legume, își ajută mama la îngrijirea albinelor și este femeia pe care te poți baza atunci când vine vorba de acțiuni de caritate. “Dacă îi propui Mirelei să participe la acțiuni umanitare, Mirela este prima”, ne declară un voluntar din asociație.

Niciodată nu zice că nu poate atunci când este vorba de a da o mână de ajutor, celor care au nevoie. Așa s-a întâmplat și în această săptămână. Mirela împreună cu voluntarii asociației au decis să ajungă la școlile și grădinițele din comuna Almâj- Dolj pentru a le dărui copiilor la început de an școlar rechizite și produse de igienă. Am găsit-o în curtea școlii, se pregătea să împartă peste 80 de pachete tuturor copiilor. “Vreau să le transmit copiilor în primul rând cât de important este să învețe. Le doresc tot binele, așa cum îi doresc și fiului meu, cel care astăzi participă cu mine ca voluntar la acțiunea de împărțire a rechizitelor tuturor elevilor din Almăj”, ne- a declarat Mirela Stoian.

Copiii au fost foarte încântați atunci când le-au fost împărtite cadourile. “Sunt foarte utile și rechizitele și dezinfectantul pentru mâini și șervetele” ne-a declarat un elev din clasa a 7-a. Bucurie mare a fost și la grădinițe. Cei mici ne-au arătat cum trebuie să- și păstreze mânuțele curate și au fost foarte încântați de daruri.

“Astfel de acțiuni sunt binevenite nu numai atunci când sunt sărbători sau evenimente deosebite. Le mulțumim voluntarilor Asociației Colinele Almăjului și îi mai așteptam”, ne-a declarat directorul școlii Carmen Marin.

Felicitări, oameni buni. Vă susținem și vă dorim să fiți un exemplu pentru comunitatea din cars faceți parte.