Povestea familiei Constantin din satul Răchita de Sus nu este doar despre nevoi, ci despre bunătate şi dragoste de viaţă

1911

Campania asociației noastre a reușit să atragă în acest demers oameni minunați. Când acești oameni buni își dau mâna, reușesc să aducă un strop de bucurie în inimilor celor cu care soarta nu a fost atât de bună!

Echipa Asirom coordonată de managerul regional Cornelia Anca a ajuns astăzi cu daruri și ghiozdane cu rechizite oferite de Asociația Ziarul Sanatatea la familia Constantin Sandel si Mariana din satul Răchita de Sus. Din păcate familia are venituri reduse, tatăl muncește în sat cu ziua iar mama are grijă de cele trei fete. Bianca, Catalina si Mădălina, aceasta din urmă fiind diagnosticata cu tetrapareza cerebrala si paralizie spastică. Ni s-a alăturat acestui demers de a face fapte bune și colega noastră Petrovici Taiatu Luminita. Aceasta le-a donat copiilor: mobilier de dormitor, covor și draperii, pentru ca fetițele sa aibă propria lor cameră.

Chiar dacă sunt săraci, nu ezită să-și îndrume copiii către școală. Cele trei fetițe sunt îngrijite de mama lor. Mădălina din păcate nu poate merge fiind dependentă de un scaun cu rotile. De astăzi minunatele fetițe au propria lor camera. Sunt fericite. Ne cheamă să ne arate cum au mobilat- o. „Avem și birou, și covor și draperii. Suntem fericite.”

Mulțumim, colegei noastre Luminita Petrovici Tăiatu, pentru mobilier.
Vâ așteptăm lângă noi, oameni buni: „Nu contează cât dăruiesti, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”