„Succesul afacerii noastre consta in faptul ca ne surprindem clientii atunci cand vin sa-si ridice comanda de torturi sau prajituri, declara Mihaela Ruxanda-managerul brioseriei ” I love cakes”

1744

In urma cu 10 ani Mihaela Ruxanda a decis sa-si deschida o mica afacere,dar nu orice fel de afacere ci una „dulce” cu briose. S-a gandit sa-si transforme pasiunea in afacere in timp ce se afla departe de tara, in Italia.

„Bineinteles ca am inceput cu stangul,un esec total povesteste Mihaela razand cu pofta. Dar asta nu m-a descurajat,ci m-a ambitionat si mi-am dorit sa ajung la o „imagine perfecta”. Am incercat, am testat si am reusit intr-un final, pentru ca totul inseamna „iubire pentru dulce”. No depasim asteptarile clientilor. Cand vad ca sunt surprinsi dupa ce-si comanda tortul imi ofera cea mai mare satisfactie. In laborator produce briose, macaroons, torturi, foarte multe torturi, figurine mult iubite de copii, tot felul de monoportii, torturile sub forma de cifre sunt cele mai solicitate. In pandemie ne-am reinventat.Nu ne plangem. Am incercat sa venim in intampinarea clientilor.Facem livrari la domiciliu, atat pentru cantitati mici si mari.Producem ce se consuma mai mult.Spre exemplu de Valentine’S Day am realizat un tort micut pentru doua persoane. A avut mare succes.


In aceasta afacere exista multa iubire ,acesta a fost si motivul pentru care brioseria noastra se numeste „I love cakes”!