Astăzi în sala de conferințe Green House Craiova a fost organizată simularea examenului Cambridge English

2118


Ana-Maria Demetrian, profesor de engleză în cadrul „Professor AS International Academy” ne-a declarat: „Examenele noastre îi ajută pe copii să-și dezvolte competențele. Fiecare examen este conceput astfel încât să consolideze competențele dobândite la nivelul anterior și să pună bazele succesului pe viitor.

Examenele Cambridge English reprezintă alegerea perfectă pentru:
– a echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea la clasa a V-a si clasa a IX-a cu program intensiv sau bilingv de predare a limbii engleze,
– a echivala proba de competență lingvistică de la Bacalaureat,
– a studia la universități prestigioase din România sau din afara țării (în special cu C1 Advanced, acceptat aproape peste tot pentru admitere),
– a dovedi nivelul de limba engleză angajatorilor pentru un stagiu profesional sau recrutare.”

Daniela Roman, managerul Green House Hotel ne-a declarat: „Suntem onorați să fim aleși pentru astfel de evenimente pentru că avem posibilitatea să organizăm congrese, prezentări, eVenimente corporate etc. Capacitatea salii de conferinta este de maxim 300 de persoane.

Sala de conferințe Green House dispune de:
– instalație aer conditionat,
– videoproiector,
– microfoane mobile,
– flipchart,
– ecran proiecție,
– sonorizare.

La cerere ptem oferi si coffe-breack sau gustari reci si calde, la preturi avantajoase. Localizat aproape de centrul orasului Craiova, Hotelul Green House, va pune la dispozitie trei sali destinate evenimentelor: o sala cu o capacitate maxima de 320 persoane, o sala cu o capacitate maxima de 250 persoane si o sala cu o capacitate de 70 persoane.”