DailyGoji – Doza ta zilnică de sănătate. Un produs 100% Romanesc marca Goji Bio Brasov

3791

Cu toții am încercat să consumăm, la un moment dat, Goji. Este acel fruct roșu, deshidratat, ce îl regăsim pe rafturile magazinelor de specialitate, cu un conținut mare de vitamine. Este utilizat în tot felul de cure și remediere a unor afecțiuni medicale. Din păcate aceasta era singura formă accesibilă cumpărătorului, Goji deshidratat, până de curand…

Ce nu știu foarte mulți, este că Goji este cultivat în România, încă de acum 10 ani, iar odată cu creșterea productivității cultivatorilor, aceste fructe minunate pot fi regăsite acum și în forma lor inițială, adică proaspete.

Odată cu accesul la fructele proaspete de “Goji Românesc”, posibilitatile de le prelucra sunt foarte mari, acestea putând lua forma unui suc, a unui smoothie, a unui ceai din fructe, batoane energetice sau chiar în combinații cu miere.

DAILY GOJI reprezintă un concept nou, inovativ, în care o cantitate importantă de “Goji Românesc”, este introdusă în produse deja îndrăgite si folosite zilnic de consumator, realizând practic, prin utilizarea acestora, un aport de vitamine și nutrienți reprezentând în final “Doza zilnică de sănătate.”

Cu o experiență vastă a fructului de “Goji Românesc”, DAILY GOJI, a reusit să creeze niște rețete proprii, dozate perfect, astfel încât conținutul de fruct să fie bine reprezentat în fiecare produs.

Proaspăt, înghetat, pudră sau deshidratat, fructul de Goji, conține o cantitate impresionantă de vitamine, fibre și minerale, iar consumul acestuia este din ce în ce mai recomandat de doctori specialiști în diete sau tratamente.

Produsele DAILY GOJI, vor fi disponibile începând cu acesta vară, în supermarket, magazine on-line sau băcănii care se ocupă cu comercializarea de produse orientate spre sănătatea consumatorului.

Primul produs scos pe piață de acest brand, Daily Goji – Miere cu Goji, reprezintă o noutate, un produs exclusiv românesc, în care mierea de tei autohtonă este atent amestecată cu pudra de Goji, realizând astfel un produs extraordinar, bogat în vitamine și fibre.

Conținutul de pudră de Goji, din plic, este echivalentul a unui consum de aproximativ 100 grame fruct de Goji proaspăt, care împreună cu mierea, energetic natural, face acest produs perfect pentru cure de detoxifiere, de slăbit sau chiar tratamente.

Usor de utilizat, Plicul de Miere cu Goji, poate fi păstrat permanent de către fiecare și utilizat la îndulcit cafeaua, ceaiul, sucul de fructe sau chiar consumat direct din plic.

Aplicabilitatea este nelimitată, putând fi utilizat în domeniul farma, efort susținut, covalescență, cure de slăbire sau doar crearea unei stări generale de bine.

Fructul de “Goji Românesc”, poate fi consumat proaspăt începând cu luna Iulie până în Octombrie, după care poate fi gasit sub forma înghetată.

Cu o producție națională de câteva tone, “Goji Românesc”, este regăsit în supermarketuri încă de acum 3 ani. Trebuie doar să întrebați. Practic nu exista județ în care să nu regăsim câteva culturi de Goji.

Pentru cei interesați de subiect, exista un centru de colectare al fructelor de “Goji Românesc”, situat lângă București, o Asociație care păstorește câteva sute de cultivatori din toată țara, Asociația Națională a Producătorilor de Goji (ANPG)Goji Românesc, 2 soiuri brevetate de Goji, “Kronstadt” si “Anto” performanta realizată de Goji Bio Brașov, cel mai mare producator de Goji din țară, precum și posibilitatea accesării Fondurilor Europene pentru această cultură.