Stațiunea de Cercetare Agricolă de la Caracal caută zilieri

2479

Se caută zilieri la Statiunea de Cercetare Agricolă de la Caracal. Muncitorii vor primi 70 de lei pe zi şi li se vor plăti şi contribuţiile la stat. Reprezentanţii instituţiei spun că au nevoie să angajeze câte şapte-opt oameni pe zi, pe toată perioada verii. Pentru o zi de muncă, muncitorii primesc 70 de lei şi în plus, li se plătesc şi contribuţiile la stat.

Directorul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal, inginerul Marius Bran, a precizat că muncitorii sunt necesari la procesarea sămânţei.  “Suntem în căutare de forţă de muncă zilieră din Caracal, dar şi zonele adiacente. Pentru fiecare zi de muncă, muncitorii primesc câte 70 de lei pe zi şi le plătim şi contribuţiile la stat. Este nevoie de oameni care să proceseze sămânţa, adică ne trebuie şapte-opt oameni pe zi, timp de două luni. Este pentru prima dată când putem angaja zilieri, pentru că s-a schimbat legislaţia. Staţiunile de cercetare au acum cadrul legal să angajeze zilieri”, a spus directorul Stațiunii de Cercetare de la Caracal, Marius Bran. 

Cei interesaţi să lucreze ca zilieri la Staţiunea de Cercetare Agricolă Caracal pot suna la numerele de telefon 0249.511.990 sau 0372.797.998.