Ziua porților deschise la Centrul pentru îngrijirea și cresterea copilului „RayKids Craiova”

1764

Astăzi copii, părinții și bunicii au trecut pragul viitoarei Grădinițe RayKids Craiova și al Creșei care va fi parte integrantă din aceasta unitate. RayKids Craiova își va deschide porțile la data de 1 Septembrie 2023 ca și grădiniță si creșa, însă pâna atunci va funcționa ca un centru pentru cresterea și îngrijirea copiilor. Cadrele didactice de aici, vor desfășura activități tematice, de rutină și tranziție cu copiii care se vor înscrie la grădiniță si creșă de la 1 septembrie 2023. Viitoarea grădiniță si creșă este dotată cu mobilier special, jucării, material didactic specific, dar și dormitoare, sală de mese, cabinet medical și o curte generoasă pentru activități în aer liber.

„Vom începe activitatea într-un local nou, modern în care se vor desfășura activităţi instructiv – educative pe grupe de vârstă, în conformitate cu programa avizată M.E.N. – activităţi curriculare pentru stimularea dezvoltării intelectuale, fizice, morale şi estetice ale copiilor ce îi vor pregăti pentru călătoria pe calea cunoaşterii. Ethosul excelent, mediul stimulativ și spațiul educativ oferit de Grădiniţa cu program prelungit ,,RAYKIDS ” Craiova vor favoriza dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a personalității copilului preșcolar, potrivit ritmului propriu, trebuințelor și nevoilor sale afective, formarea autonomă și creativă a acestuia. Baza materialã a grădiniței este cea care oferă copiilor șansa de joc și învățare într-un mediu eco și dă posibilitatea personalului unității de a desfășura o activitate instructiv-educativă de calitate. Locația în care va funcționa Grădinița cu program prelungit ,,RAYKIDS’’ se află situată în Craiova”, ne-a declarat Laura Ușurelu, viitorul director al Grădinței Ray kids Craiova. „O parte dintre părinți cunosc grădinița noastra de 10 ani. Atunci am deschis pentru prima data o grâdiniță cu program prelungit, o instituţie de învăţământ particular, acreditată M.E.N.”

Cele două administratore ale Grădințelor Raykids Carcea si Raykids Craiova, Madalina Veselu si Baghdisar Alina, au hotărât să organizeze „Ziua Porților Deschise” pentru a le face cunoscută părinților viitoarea grădiniță si creșă din Craiova. Astfel părinții au văzut condițiile în care micuții lor își vor desfăsura activitatea.

„Ne vom aduce copilul de la 1 septembrie aici. Îl vom lăsa la program prelungit pentru că și eu și soțul lucrăm până seara târziu și nu avem cu cine să-l lăsăm. Ne place foarte mult viitoarea creșă, copilul deja s- a împrietenit cu doamna educatoare” ne-a declarat o mămică.

„Copilul se află în centrul întregii activităţi, iar noi, educatorii, îi oferim respectul valorilor, dar şi egalitatea şanselor. Ţinând seama de ritmul propriu şi de nevoile fiecărui copil şi activitatea fundamentală – JOCUL, deschidem larg o fereastră spre lumină”, ne-a declarat directorul RayKids Cârcea- Maria Tuturugă.

Noua grădiniță din Craiova este situată în strada General Dragalina nr.29.
Pentru cei care doresc informații supilmentare pot suna la tel.: 0720014220, 0723246716