DOCTOR Z vine în întâmpinarea iubitorilor de animale cu o nouă locaţie destinată în exclusivitate necuvântătoarelor. S-a deschis un nou magazin pentru animale de companie și de curte în Piața Valea Roșie, Craiova

3602

Ocupând un spaţiu generos, noua locaţie este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa.

Craiovenii care au trecut pragul noului magazin s-au aratat foarte mulțumiți: „Era necesar un astfel de magazin în acest cartier. Este foarte aproape de casa și este foarte bine aprovizionat. În plus are și farmacie veterinară și personal calificat. „

Doctor Z „le propune clienţilor o gamă variată de articole pentru îngrijirea, hrana şi distracţia animalelor de companie și de curte. În magazinul din Piața Valea Roșie sunt disponibile mii de produse, ale celor mai respectați producători din întreaga lume, care prezintă garanţia calităţii. Clienţii găsesc aici tot ce au nevoie pentru patrupezi, de la produse pentru alimentaţie, până la cuști, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educaţionale, articole de igienă, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă şi multe altele.

„Doctor Z ” este dedicat confortului iubitorilor de animale de companie şi micilor lor prieteni, reunind într-un singur loc oferta completă pentru creşterea şi îngrijirea lor corespunzătoare. Clienţii vor beneficia şi de asistenţă din partea angajaţilor, care îi vor consilia în alegerea articolelor potrivite pentru rasa şi vârsta necuvântătoarelor.
Minimarketul animalelor „Doctor Z” deschis în piața din Valea Roșie-Craiova are zone dedicate farmaciei veterinare, petshop-ului, păsărilor exotice si medicamente animalelor de ferma-hrana si medicamente!