Ediția I a Festivalului de pescuit-Balta Frăsinet

2610

În perioada 7-8 septembrie va avea loc prima ediție a „Festivalului de pescuit-Balta Frăsinet”. Evenimentul este dedicat persoanelor de toate vârstele, adulți şi copii, şi se va desfăşura în comuna Dobrosloveni, județul Olt. În cele două zile vor fi organizate concursuri cu premii, iar cei prezenți vor putea degusta delicii culinare pescăreşti. Muzica va fi nelipsită şi vor avea loc manifestări cultural-artistice.

În cadrul festivalului se vor organiza activități de pescuit si activitati recreative în aer liber pentru întreaga familie- concursuri de pescuit pentru femei, copii dar și pentru bărbați, cu festivitate de premiere, artizanat și meșteșuguri, manifestări etnografice și folclorice, cât și experiențe culinare.

Activitățile recreative în aer liber vor cuprinde pescuit recreativ sportiv pentru participanți, degustare produse culinare, vizitare expozanți, asigurare ambient festivalier – muzica /manifestari artistice, încurajarea de activități sportive în aer liber pentru adulți și copii.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Dezvoltare Durabila Slatina, în cadrul proiectului „AA Danube- Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene”, cu sprijinul Primăriei Dobrosloveni.

In cadrul evenimentului, cei prezenți vor fi informați și despre aplicația pentru telefonul mobil, care îi va ajuta să aleagă mai uşor cele mai bune locuri de pescuit de-a lungul județelor riverane Dunării.

Festivalul de Pescuit Recreativ va începe sambata, 7 septembrie, de la ora 8.00 si se va termina duminică, la ora 16.00 si va avea loc la Balta Frasinet.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul programului Interreg V-A Romania-Bulgaria, fiind implementat in parteneriat cu Fundaţia Idei in Dezvoltare din Ruse, Bulgaria, in calitate de Lider de parteneriat. Evenimentul este organizat ADDS in cadrul proiectului: „AA Danube – Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene”

Mai multe detalii despre programul de desfășurare al Festivalului de Pescuit Recreativ vor fi publicate și pe pagina de Facebook “Danube Fishing Routes”, si se pot obține de la Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina – E-mail: office@adds.ro, cristimanuel.dinca@gmail.com, nr. contact: 0724.702.050, Cristi Manuel Dincă – Manager Comunicare. Pentru înscrieri accesați www.fishingfestival.eu.
Tel.: 0739 678 344