Hotel restaurant Green House găzduiește unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Oltenia: “Caravana Culturii Rusidava”

961

În orașul nostru a poposit CARAVANA CULTURII, proiect iniţiat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ RUSIDAVA, proiect care a devenit chiar un brand naţional. El presupune un periplu în mai multe localităţi din România şi nu numai, de-a lungul căruia se întâlnesc scriitori, artişti, jurnalişti, sociologi, oameni de ştiinţă şi cultură, cu cititori, publicul spectator şi cu orice doritor de frumos şi spirit peren. Caravana a ajuns la Craiova. Gazda acestui proiect cultural de anvergură este Hotel Restaurant Green House Craiova.

Grupul CARAVANA CULTURII are menirea de a promova cultura pe toate palierele posibile, de a găsi noi parteneri de schimburi culturale şi nu în ultimul rând de a descoperi şi promova tineri la început de drum spre afirmare. În fiecare an CARAVANA CULTURII RUSIDAVA editează un volum intitulat sugestiv „Jurnal de Călătorie” în care sunt cuprinse toate evenimentele din toate localităţile colindate, sunt şi creaţii de debut, un pas către afirmare.