Interviu cu un medium – Andreea Manea

3390

Reporter: Ce înseamnă să fii medium?
Andreea Manea: “Este greu de spus, dar, după părere mea, putem defini ca o stare ce este susținută de un contact cu celelalte lumi. Pe scurt, exista culoare de comunicare cu cei ce nu s-au născut sau cu cei răposați și cu alte tipuri de suflete, care isi doresc sa clarifice anumite aspecte legate de ei sau chiar de cei rămasi in viața.“

Reporter: Dimensiunea ce reprezintă?
Andreea Manea, medium: „Una din “dimensiuni” poate fi lumea de dincolo, spre exemplu- lumea celor nenăscuți, etc.”

Reporter: La ce vâstă ați descoperit că puteți intra în legătură cu “lumea de dicolo”?
Andreea Manea: „Aș putea spune, ca așa m-am născut, în contact cu aceste Lumi!”

Reporter: Puteți să ne descrieți cum arată aceste “dimensiuni”?
Andreea Manea, medium: „Sunt ca niște spații de lumină în care exista ordine si claritate, certitudine și susținere pentru cei care există in acel spațiu

Reporter: Cum să interpretăm aceste mesaje? Unele pot fi de bine, altele pot fi de rău. Faceți bine că le transmiteți sau nu?
Andreea Manea: „Pentru unele persoane aceste mesaje pot fi copleșitoare dar și eliberatoare. Sufletele care transmit mesajele povestesc: cum au trecut în neființă, când anume, ce au pățit si ce vor să le spună celor rămași pe pământ. În aceste momente există o sustinere a celor implicați, fără de care noi n-am putea fi creatori ai acelui moment.”

Reporter: Ce mesaje transmit cei care sunt într-o altă dimensiune?
Andreea Manea: „De obicei transmit ce nu au apucat să le spună celor dragi. Spre exemplu o mamă care a plecat de lângă copilul ei, și l-a lăsat cu o durere mare, cu regrete, își dorește să-i transmită acestuia că este bine, cu scopul de a duce relația la un alt nivel. Se descarcă o karmă și cei rămași în viață și cei plecați în lumea celor drepți își schimba starea și destinul.”

Reporter: Ce înseamnă karma?
Andreea Manea: „Karma este o formă de corecție necesara pentru a elibera energia sufletului, a iubirii, a compasiunii. Este benefică. Dacă ea n-ar fi, n-am ști ce avem de rezolvat. Ne elibereza de ceva ce noi nu am putut ierta, în ideea de a iubi, de a susține energia curajului, a adevarului și tot asa…”

Reporter: Cei care vin la dumneavoastrâ pentru prima dată, mai revin?
Andreea Manea, medium: „Da, revin, pentru a-si răspunde și la alte tipuri de întrebări. Dacă vin însoțiți le este un pic mai ușor. Declară în urma discuțiilor că se simt ușurați. Îmi spun că sunt mult mai liniștiți. Suferința este foarte mare pentru cei care pierd pe cineva drag, pentru că vibrația este foarte grea, dar intodeauna experiențele prin care trecem sunt necesare, chiar dacă considerăn că nu sunt drepte.”

Reporter: Este greu de descris suferința în urma pierderii celor dragi?
Andreea Manea: „Așa este. Dar nu trebuie să uităm de recunoștința față de Dumnezeu. Relația cu Dumnezeu este personală. Nu putem generaliza. Aici fiecare are o relație unică cu Dumnezeu, de unul la unul. Te rogi pentru cei pe care- i iubești fiind în relație directă cu Dumnezeu.”

Reporter: Cine vă transmite informațiile despre persoanele care vin la dumneavoastră la cabinet?
Andreea Manea, medium: „In funcție de necesitatea momentului. Ghizii sau cei plecați: copii, părinți iar unele informații pot fi descifrate din câmpul persoanei respective.”

Reporter: Sunt anumite lucruri pe care nu le spuneți pentru că mesajul este prea dur?
Andreea Manea: „Încerc să-i protejez, să-i previn. Aici depinde de forma de întelegere a fiecăruia.”

Reporter: Cât durează perioada de doliu?
Andreea Manea, medium: „Din studii de specialitate, perioada de doliu este de 1 an pana la 3 ani. Experiența de dincolo este susținută tot de Dumnezeu, ca o părere personala.”

Reporter: Relația cu Dumnezeu ce ne transmite?
Andreea Manea: „Ne amintește că pentru noi aceste trăiri pot fi un destin sau o alegere.”

Reporter: Se pot separa?
Andreea Manea: „Depinde de ce alegem. Valoarea cea mai mare este: iubirea fața de Dumnezeu și față de creația lui.”

Reporter: Dumneavoastră personal intrați în legătură cu cei pe care i-ați pierdut?
Andreea Manea: „Da, sigur. De multe ori mă avertizează: Ai grijă… , Nu te duce acolo…, Nu face asta… dar alegerea omului face diferența.”

Reporter: Cei care transmit aceste mesaje de dincolo vor binele celor rămași aici?
Andreea Manea: „Sigur. Toate răspunsurile care vin către noi, au un scop, ne ajută să fim: mai buni, mai înțelegători, mai liberi.”

Reporter: Cei cu care interacționați ce-și doresc să le transmită celor rămași în viață?
Andreea Manea, medium: „Cei cu care intru în contact le vor binele celor rămași aici. Vor să fie bine, liniștiți, împăcati. Acesta este scopul: să stingă Karma. Ei vor să oprească suferința celor rămași pe pământ, să nu-și mai ceară un destin dureros sau anevoios.”

Reporter: Câți din cei care vă cer aceste consultații cred în ceea ce le transmiteți?
Andreea Manea: „Exista indoieli, dar ele dispar prin confirmari vis-a-vis de informațiile date. Reticența este de fapt o forma de neincredere asupra existenței acestor lumi, dar majoritatea pleacă mult mai liniștiți și eliberați.
De-a lungul existenței, credința în Dumnezeu și în oameni, m-a stimulat să- mi recunosc acea latură umană, care-mi aduce la nivel de vibrație informatia filtrată de Îngeri, cu dorința de a aduce claritate si ajutor in viata oamenilor.
În ceea ce ma priveste, simt, văd si aud de la o varsta foarte timpurie așa cum vă spuneam in linistea gândurilor, ghidarea si compasiunea Îngerilor in toate tipurile de experiențe.
Comunicarile pe care le am cu persoanele trecute intr-un alt stadiu de evoluție (decedate), aduc celor implicați certitudinea, că dincolo de această existență, spiritele “trăiesc si manifestă” aceeași dorința de a ierta si iubi.
Ca sa va găsiți liniștea, este nevoie de răspunsuri… și toate sunt în noi.”

Reporter: Cum pot ajunge la dumneavoastră?
Andreea Manea, medium: „Mă pot suna la telefon pe nr. 0769602103, sau pot intra pe site ul spiritual-medium.ro

Vă mulțumesc foarte mult pentru aceasta invitație!