Ford anunță noul Ranger MS-RT cu design impunător, urban, inspirat din motorsport

2189

Astăzi, Ford a anunțat un nou model exclusiv al pick-up-ului Ranger – câștigător a numeroase premii, dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT. Acesta combină un aspect exterior inspirat din motorsport, cu specificații premium și detalii unice, finisate manual.

Noul Ranger MS-RT oferă clienților o versiune urbană, de înaltă calitate, a celui mai bine vândut pick-up din Europa, care se află în vârful gamei Ranger, împreună cu modelul Ford Ranger Raptor.

Noul vehicul este derivat din Ranger Wildtrak, având aceleași dotări generoase, aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie Super Cab sau Double Cab. Modelul exclusiv Ranger MS-RT va fi disponibil la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând cu vara anului 2021.

Aspect impunător, detalii rafinate

Exteriorul unic al modeului Ranger MS-RT include o parte din față construită manual cu o grilă cu efect de fibră de carbon în formă de fagure și faruri de ceață integrate. Profilul lateral surprinzător îi sporește caracterul sportiv, iar jantele de aliaj OZ Racing de 20”, aripile extinse și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă. Culorile Frozen WhiteSea Grey sau Agate Black, capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.

La interior, cabina Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele premium și cusături portocalii contrastante. Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, iar detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat. Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 31cu ecran tactil de 8” simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera retrovizoare2 facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.

Motorul diesel vârf de gamă Ford EcoBlue de 2,0 litri Bi-turbo cu 213 CP 3 oferă performanță și putere de tractare excepționale, în același timp oferind o experiență de condus asemănătoare cu a unui autoturism, precum și un consum eficient de carburant.

Dotat cu transmisia automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Ford Mustang, grupul de propulsie oferă 213 CP și 500 Nm cuplu și este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg 4 și o greutate de tractare de 3.500 kg. 5 Sistemul de tracțiune integrală selectabil al modelului Ranger oferă tracțiune optimă off-road. Un soundbox Maxhaust controlat printr-o aplicație este disponibil ca opțiune instalată de dealer pentru clienții care doresc un sunet sportiv.

MS-RT este un Preparator de Vehicule Autorizat și partener al M-Sport. Valorificând experiența care i-a ajutat să câștige mai multe Campionate Mondiale de Raliuri, aceștia construiesc versiuni sport, modificate, ale anumitor vehicule comerciale Ford.

Ranger MS-RT este cel mai recent vehicul din One-Stop Shop-ul Ford, parte din gama de produse modificate, dezvoltate după standarde de producție exigente, disponibile direct prin intermediul dealerilor Ford. Această gamă include și autoutilitarele Transit Custom și Transit Connect MS-RT și versiunea pentru camping Transit Custom Nugget.

Citate

„Ranger MS-RT este proiectat pentru clienții care apreciază forța modelului Ranger, care doresc să se bucure de caracterul său sportiv si de exclusivitatea finisajelor manuale din seria MS-RT. Acest vehicul atrăgător combină deceniile de succes ale Ford în domeniul design-ului inspirat din motorsport, pentru a oferi un pick-up de oraș care combină atractivitatea urbană cu forța de lucru pe care o apreciază clienții noștri.”

Brendan Lyne, director, Vehicule Comerciale, Ford Europa

Link-uri

Video: https://youtu.be/m3Kav-F6xZg

Note de subsol

Nu conduceți sub influența factorilor de perturbare a atenției. Utilizați sisteme acționate prin voce atunci când este posibil; nu utilizați dispozitive portabile în timp ce conduceți.

2 Funcțiile de asistare a șoferului sunt suplimentare și nu înlocuiesc atenția și judecata șoferului și necesitatea ca acesta să controleze vehiculul. Acestea nu înlocuiesc conducerea în condiții de siguranță. Consultați Manualul de Utilizare pentru detalii și limitări.

3 Datele oficiale omologate pentru consumul de combustibil și emisiile CO2 vor fi publicate ulterior, mai aproape de data lansării. Valorile declarate pentru consumul de combustibil/energie, emisiile CO2 și autonomia electrică sunt determinate în conformitate cu cerințele și specificațiile tehnice ale Reglementărilor Europene (CE) 715/2007 și (UE) 2017/1151 cu ultimele modificări. Procedurile de testare standard aplicate permit compararea între diferite tipuri de vehicule și între producători diferiți.

4 Capacitatea de transportare a mărfurilor și de încărcare este limitată în funcție de greutate și distribuirea greutății. Sarcina utilă maximă variază și este bazată pe accesorii și configurarea vehiculului. Consultați eticheta de pe portieră pentru a vedea care este sarcina admisibilă a unui anumit vehicul.

Capacitatea de remorcare maximă este bazată pe încărcătură, configurarea vehiculului, accesorii și numărul de pasageri