Astăzi cel mai mare investitor de centre comerciale din Europa Centrală și de Est a anunțat oficial demararea lucrărilor la Promenada Mall Craiova.

1598


Astăzi cel mai mare investitor de centre comerciale din Europa Centrală și de Est a anunțat oficial demararea lucrărilor la Promenada Mall Craiova. Investiția se ridică la 125 mil. euro și va fi finalizată în trimestrul 4 al anului 2023. Andrei Radu – directorul de dezvoltare- Nepi Rockcastle a declarat că acest centru va găzdui peste 120 de magazine, cele mai noi concepte de branduri naționale și internaționale și va avea o impresionantă terasă panoramică, ce va putea gazdui evenimente și care va fi legată pietonal de B-Dul Calea Severinului, printr-o pasarelă cu un concept unic în regiune!

Prezent la conferința de presă, primarul Craiovei a declarat: „Vor fi create 1.500 de locuri de muncă și ce este foarte important ca vom avea un nou bulevard, prevăzut cu două benzi pe fiecare sens, linie mediană, sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spații verzi, piste de biciclete. Este investiție asumată de Nepi, un sprijin oferit comunității locale. Dupa finalizarea bulevardului, acesta va fi donat municipalității. În această lună am eliberat autorizația de construire a noului bulevard!”