Daniel Bobin va continua dezvoltarea comunei Calopăr

95


Primar în funcție și candidat PSD pentru un nou mandat, Daniel Bobin rămâne același om, implicat și dedicat proiectelor derulate în beneficiul comunității
.

De la începutul mandatului său, Daniel Bobin și-a asumat promisiunea de a fi tot timpul alături de oamenii din comuna Calopăr. Acesta nu a fost doar un angajament politic, spune edilul, ci o modalitate prin care el reușește să ia decizii în funcție de nevoile concrete ale comunității. Nu va renunța la această strategie de lucru și este convins că nu dă greș procedând astfel.  

Daniel Bobin a adus deja schimbări semnificative în această localitate, în timpul primului său mandat, prin gestionarea eficientă a resurselor și abordarea strategică a proiectelor.

Edilul a reușit să obțină fondurile necesare pentru rețeaua de apă potabilă și pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Astfel, Daniel Bobin a preluat un proiect început cu 15 ani în urmă și abandonat de administrația anterioară. Cu determinare și abilități manageriale, a obținut finanțarea necesară prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny“, în valoare de 5.371.839 de lei, pentru alimentarea cu apă potabilă.

„Proiectul rețelei de apă potabilă pentru locuitorii comunei Calopăr este pe cale să devină realitate. Prin determinare și eforturi susținute, am obținut fondurile necesare pentru finalizarea acestui proiect vital. În curând, fiecare gospodărie din Calopăr va avea acces la apă potabilă de calitate, un drept fundamental pentru o viață sănătoasă și prosperă. Această realizare este rezultatul colaborării noastre ca și comunitate și mă bucur să văd că visul nostru devine realitate. Vă asigur că voi continua să mă implic personal în monitorizarea și finalizarea acestui proiect, pentru că fiecare locuitor al comunei merită să trăiască în condiții adecvate și să se bucure de un mediu în care să se simtă în siguranță și confortabil”, a menționat primarul comunei Calopăr, Daniel Bobin.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 0e9b8278-dcd6-4979-b218-4db559851e76-copy.jpg

Infrastructura rutieră, o prioritate

Pentru Daniel Bobin, la fel de importante au fost investițiile în infrastructura rutieră, respectiv modernizarea rețelei de drumuri din comună.

„Anul trecut, s-a asfaltat un tronson important în satul Belcin, iar în acest an, am planificat asfaltarea a 3 kilometri în satele Panaghia și Sălcuța, investiție evaluată la 28.000.000 lei. Aceste lucrări vor facilita mobilitatea și accesul la servicii pentru toți locuitorii”, a completat Daniel Bobin.

Pe linie educațională, edilul comunei Calopăr a pus accent pe reabilitarea și modernizarea școlilor. Spațiile de joacă au fost și ele amenajate corespunzător, totul pentru a le oferi copiilor din localitate zone unde se pot juca în siguranță. 

„Clădirile școlare din Calopăr, Panaghia și Belcin au fost renovate, iar terenurile moderne de sport și locuri de joacă au fost amenajate pentru a oferi copiilor un mediu educațional sigur și stimulativ. În curând, toate școlile vor beneficia de mobilier nou și echipamente IT, grație finanțării asigurate prin PNRR. De asemenea, biblioteca comunală va fi dotată cu echipamente IT de ultimă generație, consolidând accesul la informație și cultură pentru toți locuitorii”, a mai precizat Daniel Bobin, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al comunei Calopăr. 

Inițiativă pentru construirea unui nou dispensar  

În comuna Calopăr, s-au făcut progrese semnificative și în domeniul sănătății. Dispensarul uman din Panaghia a fost renovat. Comuna va avea și un dispensar ridicat de la zero, investiție cu finanțare prin PNRR. Acest proiect va oferi acces la servicii medicale esențiale pentru toți locuitorii, indiferent de asigurare, spune edilul comunei.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este reabilitare-dispensar-Panaghia.jpg

Lumină în 25 de gospodării

Totodată, a fost extinsă și rețeaua de alimentare cu energie electrică. Prin acest proiect, 25 de case, care timp de 15 ani nu au avut curent electric, au acum lumină.

„Extinderea rețelei de curent electric reprezintă un pas crucial către modernizarea și îmbunătățirea vieții locuitorilor noștri. Prin eforturile noastre comune, am reușit să aducem lumină în casele a peste 25 de proprietăți, care nu au avut acces la electricitate timp de 15 ani. Această inițiativă este un simbol al angajamentului nostru față de confortul și bunăstarea comunității. Continuăm să lucrăm pentru a ne asigura că fiecare locuitor al comunei noastre are acces la servicii publice esențiale și că nimeni nu este lăsat în urmă”, a menționat primarul comunei Calopăr, Daniel Bobin.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este da474a86-09ac-4316-905e-f6d07b822613-copy.jpg

„Proiectele reale transformă comunități“

Pas cu pas, comuna Calopăr va deveni o localitate care confirmă faptul că proiectele reale transformă comunități. Nu sunt doar promisiuni, spune primarul, ci planuri concrete, care se materializează.

„Sunt acțiuni reale, solide, care schimbă fața comunității noastre. Este clar că, pas cu pas, acest loc se transformă și demonstrează că, prin efort comun și inițiative clare, și comuna noastră poate să înflorească. Vom prinde trenurile potrivite de acum încolo, sunt singur de acest lucru”, a completat candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Calopăr.

Ce obiective are Daniel Bobin pentru a continua dezvoltarea comunei Calopăr

  • Proiect pentru canalizare în comuna Calopăr, prin PNI „Anghel Saligny“, întrucât cea existentă nu funcționează
  • În prezent, se lucrează la documentația pentru canalizare în satele Panaghia si Sălcuța, urmând a fi depusă pentru finanțare la Administrația Fondului pentru Mediu
  • Depunerea unui proiect privind realizarea unui parc fotovoltaic pentru reducerea consumului de energie electrică de la stațiile de apă
  • Asfaltarea tuturor străzilor din comună

Daniel Bobin, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al comunei Calopăr: „Am avut privilegiul să fiu martorul transformării comunei noastre într-un loc mai bun pentru locuitorii săi. În acești ani, am lucrat neobosit alături de comunitate pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a crește calitatea vieții fiecărui locuitor al comunei noastre. Însă această călătorie nu se încheie aici. Sunt mândru să candidez pentru un nou mandat de primar și vă asigur că voi continua să fiu alături de fiecare locuitor al comunei noastre, ascultându-vă nevoile și reprezentându-vă interesele. Acest mandat a fost doar începutul, iar împreună vom scrie următoarele capitole din evoluția comunității noastre, cu încredere și determinare. Din 9 iunie, mergem mai departe pe drumul transformării comunei Calopăr!”

Comandat de PSD Dolj, executat de SC. CAFEAUA DE SAMBATA DIMINEATA SRL, CUI mandatar financiar 21240002