Deputatul USR Daniel Sorin Gheba continuă seria întâlnirilor cu doljenii. La acest sfârșit de săptămână s-a întâlnit cu locuitorii de pe strada Romanițelor din Craiova

2555

Deputatul USR Daniel-Sorin Gheba continuă seria întâlnirilor cu doljenii. Dacă săptămâna trecută l-am găsit în ferma familiei Baronescu din Perișor, în această sâmbătă l-am găsit pe deputat împreună cu consilierii locali USR pe strada Romanițelor din Craiova ascultând problemele locuitorilor de pe această stradă.

„Mi-am propus, așa cum v-am spus, să vin printre oameni, așa cum le-am promis atunci când le-am cerut susținerea și votul. Nu pot sta în birou, vreau să-mi ajut doljenii, acesta este motivul pentru care am decis să fiu parlamentar. Săptămâna trecută am fost la unul dintre cei mai mari legumicultori din Dolj. Nu pot iniția legi pentru agricultură care să reprezinte interesele acestor fermieri dacă nu le cunosc doleanțele. Acum sunt în Craiova, pe o stradă fară gaze, fără asflat și cu craioveni cărora din 4 în 4 ani când li se cere votul, li se promite că li se vor rezolva toate problemele. Și nu se rezolvă. S-au săturat de minciunile politicienilor. Este normal să nu mai aibă-ncredere în noi. Și-au stricat mașinile, nu au asfalt, gropile sunt la tot pasul, cei care au în familie persoane în scaune cu rotile, pur și simplu le cară în brațe, nu au gaze, se încălzesc cu lemne. Este strigător la cer ca în anul 2021, în Craiova să existe astfel de condiții”, spune deputatul.

Cetățenii care locuiesc pe această stradă sunt disperați: „Domnule deputat, domnilor consilieri, nu mai suportăm. Ajutați-ne să rezolvăm aceste probleme. Am ajuns să ne rugăm de toate autoritățile pentru a avea condiții absolut normale pentru o viață decentă în anul 2021. Când plouă, apa este până la gât. Vara, dacă trec mașini, nu ne vedem de praf. Sunt gropi, lipsesc gazele, lipsește asfaltul, în timp ce la 2 străzi există asfalt, gaze și canalizare. Pe strada Zăvoiului cum s-a putut și pe strada Romanițelor, nu. Oare pentru că pe acea stradă locuiesc din câte am auzit „niște consilieri”, declară supărați locuitorii de pe strada Romanițelor.

Deputatul Sorin Daniel Gheba i-a chemat pe teren și pe consilierii locali USR. „Împreună cu colegii consilieri sperăm să rezolvăm problemele acestor oameni. În ședințele de consiliu local pot ridica aceste probleme. Nu conteazâ din ce partid este primarul sau cei din executiv. Aici nu discutăm de putere și opoziție, ci de condițiile în care trăiesc craiovenii din Brestei, strada Romanițelor. Nu cred că trebuie să ne luptăm în orgolii politice ci în proiecte care vin în sprijinul acestor oameni care plătesc taxe și impozite la fel ca și ceilalți craioveni care au condiții mai bune.”