Astăzi a început recoltatul căpșunilor la Ferma Draghici din localitatea Mârșani, județul Dolj

5102

Pe campurile Fermei de Capsuni Draghici de la Mârșani astazi a fost forfota mare. Familia Draghici impreuna cu sase lucratoare din localitatea au inceput recoltatul căpșunilor mari și gustoase. Alex Drăghici ne-a declarat: „Facem livrari la domiciliu, transport gratuit,
DULCI-PROASPETE-AROMATE, comanda minima o ladita (5kg). Toti cei interesati ne pot suna la telefon: 0764277201 sau pot lasa comenzi in mesaj privat. Facem livrari doar in Craiova. Astazi am recoltat in jur de 150 de kg. Capsuni sunt recoltate din Ferma Draghici.”

Va reamintim povestea tanarului din localitatea Marsani, judetul Dolj care si-a dorit din tot sufletul sa-si reintregeasca familia: „Alex și-a reîntregit familia după ce și-a convins parintii sa investeasca intr-o plantatie de capsuni. După 12 ani de muncă în străinătate, și-a adus părinții acasă în Mârsani și au început să cultive un soi de fructe rezistente la frig, ce rodesc din aprilie și până cade prima zăpadă. Toți banii câștigați în străinătate de catre parintii lui Alex au fost investiți in afacerea de la Mârșani. Au închiriat un teren acolo, au cumpărat instalația de picurare și plantele. Iar ideea lui Alex s-a dovedit a avea un real succes. Au câștigat aproape dublu intr-un an și au mai închiriat alte 3 hectare. Acum producția este de 35 de tone la un hectar și din aprilie și până la începutul iernii, mama lui Alex este cu căpșunile în Piata Centrala din Craiova.”