Fermieri din toată țara, așteptați la Caracal

2232

Eveniment de amploare mâine la Caracal! Fermieri din toată Oltenia, dar și din țară sunt așteptați la cea mai grandioasă festivitate pentru agricultori.  Cei care vor să afle care sunt noutățile în agricultură, ce îngrășăminte sunt utile, trebuie neapărat să ajungă mâine, de la ora 09.00 la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă de la Caracal. Pentru al 13-lea an consecutiv, instituția este gazda acestui eveniment organizat pentru fermierii din Oltenia. 

Toți cei prezenți  vor afla  informații importante despre cele mai noi produse furnizate de compania organizatoare, serviciile oferite de aceasta, dar și despre cum își pot proteja culturile de vitregiile naturii. Directorul instituției ne-a vorbit despre acest eveniment și ne-a explicat de ce compania a ales județul Olt pentru a-și promova produsele: ” “Suntem bucurosi sa fim pentru al 13 lea an gazda acestui eveniment, este cel mai mare din punct de vedere al numărului de fermieri participanți, ce stârnește interesul fermierilor an de an, deoarece compania  vine cu noutati în materie de fungicide, erbicide, ce au rezultate remarcabile după aplicare”, ne-a transmis Marius Bran, directorul de la Stațiunea de Cercetare Agricolă Caracal.  

Prezentarea de la Caracal vine firesc ca urmare a eforturilor depuse de Stațiunea de Dezvoltare, pentru sprijinirea fermierului în munca de cercetare, dar și cu tehnologia agricolă. Institutul  de cercetare de la Caracal reprezintă unul dintre cei mai mari  furnizori de sămânță de grâu din zona de sud a țării și oferă fermierilor mai ales sămânță din soiurile românești Izvor și Glosa. Într-o zonă în care fermierii mizează pe cultura de cereale, evenimentul va reuși să capteze cu siguranță  interesul  tuturor celor prezenți!