George Marius Grigoran, omul care poate transforma comuna Fărcaș

81

Candidatul PSD pentru Primăria Fărcaș garantează cu mandatul de primar pentru dezvoltarea comunei. Are proiecte ambițioase și sprijin pentru a le realiza

Fărcaș are nevoie de George Marius Grigoran și de planul său de dezvoltare, de viziunea lui, ambiția și determinarea care îl caracterizează. Comuna s-a dezvoltat de-a lungul timpului, încet dar sigur. Dispune acum parțial de rețea de apă, se fac demersuri pentru rețeaua de canalizare, drumurile pietruite vor fi înlocuite cu cele de asfalt.

De intervenții mai au nevoie și clădirile dispensarului și ale unităților de învățământ din localitate. Toate acestea și multe alte investiții sunt prioritatea candidatului Partidului Social Democrat la Primăria Fărcaș. „Ambii mei părinți sunt ingineri, eu sunt inginer, provin din familie bună. Am fost învățat să muncesc ca să am tot de îmi doresc. Vin la Primărie pentru că vreau să îmbunătățesc și viețile consătenilor mei, merită să trăiască în condiții mai bune, să se bucure de facilități moderne”, explică George Marius Grigoran.

Candidatul la funcția de primar știe că sarcina pe care și-o asumă nu va fi una deloc ușoară, că mandatul de primar va veni la pachet cu angajamente, cu multă muncă și cu situații care îi vor testa limitele, însă este pregătit de orice compromis în plan personal pentru dezvoltarea comunei sale natale.

„Nu mai merge să te duci în fața oamenilor, doar să promiți. Oamenii te cred, poate o dată reușești, însă a doua oară te vor taxa. Eu nu vreau să promit mai mult decât pot realiza. Îmi propun și le propun lucruri realizabile, de care să ne putem bucura, care să ne ușureze viețile și să ne îmbunătățească nivelul de trai. Dacă după trei ani nu reușesc să duc la îndeplinire măcar jumătate din ceea ce mi-am propus, plec, îmi pun mandatul pe masă, înseamnă că nu aici este locul meu. Dar sunt convins că o să reușesc. Am sprijinul oamenilor, fac parte din cea mai puternică echipă politică din țară, am susținere și o colaborare extraordinară cu autoritățile județene, atât cât să îi asigur pe oameni că proiectele noastre de dezvoltare vor fi susținute acolo unde trebuie”, declară candidatul PSD Dolj la Primăria Fărcaș.

Investițiile în infrastructură și în serviciile publice vor fi prioritare

În acest moment, în Fărcaș, aproximativ 75 la sută dintre gospodării sunt racordate la sistemul de apă. Rețea de canalizare nu există. George Marius Grigoran își propune să găsească soluții, surse de finanțare pentru investiții mari ce nu pot fi realizate din bugetul local insuficient

Marius Grigoran a stat departe de administrația publică locală în ultimii patru ani, însă a rămas aproape de oameni. A făcut permanent acțiuni prin care i-a ajutat. A transformat curtea dispensarului din comună într-un loc frumos și îngrijit. S-a mobilizat și a curățat zona, a plantat ronduri de flori, întreține iarba permanent, a montat băncuțe, leagăne, a turnat alei din beton. De asemenea, lucrează să le facă oamenilor balustrade de care să se poată ajuta la intrarea în dispensar. Se gândește să le amenajeze și o parcare în zonă. Sunt lucruri ce par mărunte, dar de care localnicii au nevoie și le apreciază.

CE AM FACUT

 • Mini teren de fotbal
 • Branșamente apă gospodării
 • Extindere rețea electrică

CE ÎMI PROPUN

 • Extinderea rețelei de apă în cele două sate
 • Înființarea unei rețele de canalizare
 • Reabilitarea dispensarului din localitate
 • Asfaltarea drumurilor din satul Plopul și a celorlalte drumuri comunale
 • Amenajarea unor locuri de joacă pentru copiii din Fărcaș
 • Reabilitarea și modernizarea școlilor din localitate
 • Identificarea unor surse de finanțare pentru noi investiții în comuna Fărcaș
 • Accesarea de fonduri europene pentru crearea unui parc fotovoltaic pentru autoconsum
 • Amenajarea și întreținerea spațiilor verzi
 • Amenajarea unor parcuri de relaxare

PROFIL DE PRIMAR

George Marius Grigoran are 47 de ani și are în spate experiența a trei mandate de consilier local. Ultimii 4 ani i-a petrecut departe de administrația publică, dar aproape de oameni. A ales să îi sprijine și să îi ajute prin acțiuni importante pentru comunitate. A înțeles că marile investiții le poate face doar din poziția de primar, astfel că a hotărât, ca alături de echipa PSD Dolj, să candideze pentru Primăria comunei Fărcaș. Inginer de profesie, George Marius Grigoran este pregătit să-și pună treburile personale în plan secund și să se implice pentru binele comunității sale. Născut și crescut la Fărcaș, cu o familie frumoasă în localitate, candidatul PSD are ambiția să realizeze în comuna natală condițiile de care se bucură orice localitate dezvoltată.

George Marius Grigoran, candidatul PSD la Primăria Fărcaș: „Încerc să fac tot ce pot pentru oameni. Faptul că le aduc bucurii îmi oferă motivație să merg mai departe și să-mi doresc să fac și mai mult. Am planuri mari, îmi doresc să clădesc aici o administrație eficiență în folosul cetățeanului. Mă gândesc la investiții în dezvoltarea și întreținerea infrastructurii. Am mult de lucru aici, este greu, dar nu imposibil.

Nu mai merge să te duci în fața oamenilor, doar să promiți. Oamenii te cred, poate o dată reușești, însă a doua oară te vor taxa. Eu nu vreau să promit mai mult decât pot realiza. Îmi propun și le propun lucruri realizabile, de care să ne putem bucura, care să ne ușureze viețile și să ne îmbunătățească nivelul de trai. Dacă după trei ani nu reușesc să duc la îndeplinire măcar jumătate din ceea ce mi-am propus, plec, îmi pun mandatul pe masă, înseamnă că nu aici este locul meu. Dar sunt convins că o să reușesc. Am sprijinul oamenilor, fac parte din cea mai puternică echipă politică din țară, am susținere și o colaborare extraordinară cu autoritățile județene, atât cât să îi asigur pe oameni că proiectele noastre de dezvoltare vor fi susținute acolo unde trebuie.”

Comandat de PSD Dolj, executat de CAFEAUA DE SAMBATA DIMINEATA SRL, CUI mandatar financiar 21240002.