Livrare la domiciliu de legume si fructe proaspete marca „Baronescu” cu „Papornita Mosului”- un proiect 100% oltenesc

5413

Interviu realizat cu Catalin Zamfir, vicepresedintele Asociatiei Arta Zamolxa

De curand o initiativa demna de tot respectul ne-a atras atentia in mediul online „Papornita Mosului ” -Dumnezeu da si pune in papornita de la Ferma Baronescu”.Ne-a placut foarte mult ideea celor care s-au gandit sa duca comenzile la usa celor care vor legume si fructe proaspete ,in celebra „papornita” nelipsita din glumele lui Nea Marin interpretate genial de marele actor oltean Amza Pelea. Contactat Marian Baronescu,fermierul din localitatea Perisor,acesta ne-a declarat ca initiativa este a celor din Asociatia Arta Zalmoxa, mai exact apartine domnului Adrian Pop, rolul lui fiind doar de a livra legume si fructe proaspete.
Vicepresedintele Asociatiei, Catalin Zamfir ne-a declarat ca au deja comenzi pentru „papornita mosului”, insa papornitele nu raman la clienti.

„Foarte multi vor sa le lasam si papornitele, dar din pacate nu gasim materie prima sa facem atatea cate ne-am dori pentru ca nu gasim vestita papura. Ele sunt facute de un mester din Calui, dar nu mai are din ce sa le faca. Cautam peste tot si va promitem ca daca vom gasi materie prima vom livra legumele cu tot cu papornita lui Nea Marin!”.

Ce-si propun cursantii Scolii de afaceri online Zalmoxiana in domeniul agricol ?

Catalin Zamfir: Sa vindem legume de la Ferma Baronescu prin sistemul „Papornita Mosului”, sa punem bazele cursurilor la „Scoala Legumicultorilor – Zalmoxa” – condus de Dr. Ing. Baronescu, sa infiintam cu Dr. Ing. Petre Savescu o firma care sa certifice calitatea producatorilor din domeniul agricol, sa infiintam Bursa legumicultorilor Olteni, ulterior si a altor producatori in domeniul agricol, cu sediu la Centrul Multifunctional Craiova – Romanesti, sa infiintam la Craiova – Grupul Legumicultorilor – Zalmoxa”, sa infiintam lantul de magazine Zalmoxa, cu produse ROMANESTI, tinand cont de Legea – OM BUN cu OM BUN, BAN CURAT cu BAN CURAT, fiind singura Lege capabila de a schimba paradigmna a acestui „cunoscut” intr-o metadigma, in care sa traim cu totii Sanatosi, Fericiti si decent.

Aceasta initiativa se va desfasura in mai multe etape?
Catalin Zamfir-vicepresedintele Asociatiei Arta Zalmoxa: Da, in etapa a doua ne propunem sa infiintam la Craiova fabrica de sere si solarii Zalmoxa sub forma de Clopot Plasmatic „, in care stiinta plasmatica va face diferenmta intre produsele agricole,sa infiintam in Oltenia sistemul de sere si solarii Zalmoxa, in care substantele chimice nu sunt folosite si in care vor lucra roboti ,Tehnologia Plasmatica a Dlui Keshe o s-o folosim in tot ce tine de domeniul agricol, avand in vedere ca Sanatatea = Hrana, sa infiintam la Craiova „ Institutul de cercetare agricol Zalmoxa „. Apoi in etapa a treia ne gandim la Infiintarea Universitatii Zalmoxiana de catre cursantii Scolii de afaceri online Zalmoxiana, extrapolarea proiectelor noastre de-o parte si de alta a Prutului, ce se gasesc pe forumul pe care activam zilnic „Sfatul Batranilor „, privind: educatia,  sanatatea = Hrana, inventica ca modele de lucru pentru celelalte popoare de pe Terra.

Ne vorbeati despre „garantul moral” !
Catalin Zamfir: GARANTUL MORAL in tot ceea ce facem este dat de „Principiile Omeniei, ale Bunului Simt si PACII „, Principii ancestrale ale neamului nostru.
Cheia succesului este data comunicarea eficienta, publica, continua si responsabila a acelora care vor dezvolta la nivel planetar Agentia de Turism si Explorari Sarmizegetusa – Piciumanii Zalmoxieni, care are rolul de-a „modela ” resursa umana necesara reconstructiei din temelii a Romaniei reintregite.