Piața la tine acasă! Așa își vinde marfa un producător din Ișalnița

7111

În contextul pandemiei de coronavirus, producătorii agricoli se adaptează cerințelor pieței și vin în sprijinul fermierilor. Pentru a livra mereu produse proaspete, gata culese din solarii, un producător cu tradiție din Isalnița s-a gândit să aducă piața acasă. Așa că face livrări acasă, de două ori pe săptămână, doar în orașul Craiova. “Ne-am gândit să facem noi piața pentru cei care vor să mănânce sănătos, direct din solariile noastre. Avem ceapă verde, ridichii roșii, verdeață, spanac, morcovi, pătrunjel rădăcina, toate se culeg în ziua livrării. Facem livrarea în Craiova, săptămânal, în zilele de marți și joi deocamdată”, a precizat Monica Cartuș, producător cu tradiție din Isalnița.

Sub conceputul “ haideți să mâncam sănătos!”, producătorul își îmbie clienții cu fotografii pe pagina de socializare cu legumele proaspăt culese. Face pachete cu legumele și livrează celor care nu mai vor sa iasă din casă, în aceasta perioadă critică, în care lumea e lovită de pandemia de coronavirus. “Livrăm acasă, în Craiova, săptămânal, în zilele de marți și de joi deocamdată. Comenzile se onorează în ziua următoare de livrare de la momentul plasării comenzii. Plata este cash, acasă, iar în curând și prin bancă. Avem următoare ofertă, un pachet care conține ceapă verde, trei legături ( o legătură are patru bucăți), ridichi roșii, trei legături ( o legătură are patru bucăți), verdeață, doua legături, spanac, trei legături, morcovi, trei legături ( o legătura are trei bucăți), păstârnac, trei legături, o legătura având trei bucăți.”, a mai adăugat producătorul din Isalnița.

Costurile pentru un astfel de pachet adus la ușa clientului este de 75 de lei, iar producătorul spune că are deja comenzi. Pentru detalii și comenzi, vă stă la dispoziție la 0771652341 sau 0729397043.