AgroMau sustine agricultura!

4452

AgroNet este partenerul fermierilor!

 

AgroMau este membru al AgroNet Group, iar activitatea de baza de la infiintare si pana in prezent consta in distributia autorizata de masini si utilaje agricole, accesorii si piese pentru o gama larga de aplicatii in domeniul agricol. Mircea Ungureanu, administratorul societatii, ne-a declarat ca societatea este printre primele din tara care s-a adresat beneficiarilor de fonduri europene. 

„In acest moment, peste 10 ATV-uri, utilate cu remorcute, discuri si freze, au fost achizitionate de catre tinerii fermieri, beneficiari ai proiectelor cu fonduri destinate agriculturii. Fermierii pot transporta fara probleme produsele in remorcutele tractate de ATV-uri, mai ales daca acestea se afla pe teren accidentat. Totodata, ATV-urile mai sunt folosite si pentru a duce in camp combustibil perntru utilajele mari. Cu ajutorul acestora se poate lucra in gradini pentru discuit si frezat. Avem tractorase de la 18 cp pana la 70 cp. Noi le asiguram service oriunde in tara. Avem o echipa de service mobil, iar in curand, impreuna cu partenerul si colaboratorul nostru, Ovidiu Neacșu, voi deschide un service modern in localitatea Podari”, ne-a declarat Mircea Ungureanu.

 

Ovidiu Neacșu, cel care detine in acest moment un service specializat pe masini agricole, tractoare, ATV-uri si camione, ne-a declarat ca parteneriatul cu Agro Mau este bine venit!. “Avem experienta in domeniu. Facem asta de zeci de ani. Oamenii mei sunt foarte priceputi. Reparam orice! Uitati-va in aceste camioane! Oamenii vin cu motoarele tractoarelor in punga si pleaca acasa cu ele asamblate!”

Cei doi parteneri sustin agricultura si colaboreaza cu fermierii.

„Experienta acumulata ne permite sa venim in intampinarea cerintelor tuturor clientilor, oferind un stoc permanent si variat de produse. Reusim sa ne mentinem la inaltimea asteptarilor partenerilor si clientilor, oferind cel mai bun serviciu de acest gen din Romania, aspect reflectat prin preturile competitive pe care le compania le practica, precum si prin faptul ca orice produs prezent in magazinul online se afla in stoc in acel moment si poate fi livrat cu promptitudine clientului interesat, acesta putand opta pentru varianta preferata de preluare a produsului sau produselor comandate”, spune Mircea Ungureanu.

La Agro Net gasiti motocultoare, motosape, ATV-uri, motoare, pompe, freze, hidrofoare şi multe altele, ce  provin numai de la producatori de renume, din Romania sau din strainatate.

Preturile ATV-urilor pleaca de la 3.700 de euro, iar tractorasele se vand cu preturi incepand de la 12.000 lei pana la 150.000 lei, depinde de marca, model si putere.

Echipa Agro Net ofera consultanta de specializare gratuita tututor celor interesati de obtinerea de rezultate si productivitate in agricultura. 

Contact telefonic: 0738 841 604

Contact e-mail: info@agromau.ro