Construcții solarii Oltenia și Panouri Solare, produse și servicii de calitate cu tradiție de 10 ani

4815

 

În reportajul de astăzi am ajuns la doi distribuitori de solarii și panouri solare, o afacere cu tradiție de șapte ani, ce livrează produse de calitate fermierilor din toată țara. Giovanni Dănciulescu și Leonid Pavel sunt doi oameni destoinici ce au adus în Oltenia solarii și de panouri solare și care au devenit cunoscuți datorită muncii lor și a serviciilor profesionale în toată țara.

Dacă ești fermier și îți dorești un produs de calitate pentru afacerea ta, apelați cu încredere la “Solarii Oltenia”. Cele mai rezistente solarii, cu garanție pentru folie și dimensiuni pentru fiecare nevoie. Asta veți găsi la firma Solarii Oltenia. “Distribuim solarii în toată țara, am avut solarii mici și o sa ne mărim, cu solarii mari de 7 metri, până acum era de patru metri înălțime și o sa avem și de șase metri înălțime, le împachetăm și le trimitem la persoane acasă să le monteze singuri, este un montaj foarte ușor de făcut, în cinci ore este gata solarul”, spune Minodora Vlad, reprezentat al firmei de solarii din Oltenia.

În plus, piața solariilor din România a fost îmbunătățită cu inovații în domeniu, ușor de montat și sigure la intemperii. “Este vorba de nou solar adus din China, am făcut un parteneriat cu un chinez și am adus solarii profesionale, cu deschidere laterală, prin șuruburi de face montajul, se montează foarte ușor, din țeavă galvanizată foarte rezistentă. La ploi nu au nicio treabă, sunt construite pe rotund și zăpada alunecă. Sunt rezistente și la vânt, folia se îngroapă în pământ și aerisirea se face pe laterală, la cel de șase metri se face aerisirea pe laterală, cu manivelă și foarte ușor de manevrat”, a adăugat Leonid Pavel, cel care se ocupă și de panouri solare, pentru o eficiență energetică.

Afacerea cu solarii și panouri solare a început acum șapte ani, din dorința de a livra produse de calitate pentru fermierii români. “Am pornit afacerea din nevoia de a avea noi un solar, ne trebuia ceva ușor, practic, să fie ușor de manevrat, prima dată am avut arcadele, nu exista înainte o legătura de metal, era lemn și a rămas doar din lemn.  Fermierii pot să ne sune pe noi sau să dea comanda direct pe site, www.constructiisolare.ro. Îi ajutăm, le explicăm cum să își monteze solarul, au și garanție la folie”, a continuat Minodora Vlad.

Ușor și rapid de construit, solarii oferă un sistem de prindere al plantelor pe sfoară. Cu folie ungurească, mult mai mult decât cea românească după cum spun cei doi, “Solarii Oltenia” este alegerea inteligentă a fermierilor. Prețurile sunt fără concurență și în plus, există un sistem de rate avantajos de care legumicultorii pot să profite. “Ratele le putem face cu cardul de cumpărături, pot face comanda direct pe site, plătesc direct acolo. Și la solarii este același lucru, o sa aducem un alt sistem de rate, cu cardul de salariu, prima rată se ia din salariu și apoi de la bancă se ia banii, își plătește rate din propriul salariu. Prețurile pleacă de la 1500 lei un solar de 10 metri pe 4 metri, cu ștacheti din lemn de 3/4 grosime pe care îi găsește oricum acasă sau la 1950 de lei este cu legătura dintre arcade de 10 metri pe 4, este mai ușor de făcut, cu șuruburi și șaiba. Lățimea este de 4 metri standard și lungimea începe de la 4 până la 30 de metri. Se poate prelungi oricând, singurul lucru e că trebuie schimbată folia. O folie poate să reziste 5-7 ani, dacă iarna avem grijă de ea rezistă fără probleme”, a mai menționat distribuitorul.

Cu o experiență de zece ani în domeniu, Solarii Oltenia este alegerea fermierilor ce își doresc un produs de top pentru afacerea lor, un solar de calitate, rezistent sau panouri solare ce cresc eficiența energetică. În puteți găsi la numărul de telefon 0769.975.949 sau puteți plasa o comandă pe site-ul www.constructiisolare.ro!