Copiii din localitatea Carcea au fost invitati speciali ai unui eveniment important: inaugurarea locului de joaca din incinta Liceului Tehnologic „Constantin Ianculescu”

2789

Astazi a fost inaugurat locul de joaca din incinta Liceului Tehnologic „Constantin Ianculescu”din localitatea Carcea. Are o suprafata de 800 de metrii patrati,copiii putandu-se juca in leagane, tobogane, balansoare, nisip etc.

Invitatii principali au fost zeci de copii din comuna,nerabdatori sa se joace,sa faca poze cu Mikey si Minnie,sa fie pictati pe fata sau sa primeasca baloane de la Spiderman.

Toti copiii dar si parintii si bunicii au fost serviti cu inghetata si napolitane de la TopGel -unul dintre cei mai mari investitori de pe raza comunei. Construirea locului de joaca face parte dintr-un proiect mai mare dedicat invatamantului din localitate.

Primaria si Consilul local aloca fonduri din bugetul local pentru construirea la standarde a unei cantine ultramoderne,teren multifunctional de sport,amenajare curte: alei, spatii verzi, mobilier urban.

„In anul 2020 a inceput construirea acestul loc de joaca,insa din cauza pandemiei nu a putut fi finalizat la termen. In urma cu doua luni l-am receptionat,insa inaugurarea am facut-o astazi pentru ca am asteptat sa scada numarul celor bolnavi de Covid19. Toate acestea au fost facute pentru copiii nostri. Pretuire,respect si incredere.Ei sunt viitorul ,cu ei trebuie sa ne mandrim. Din septembrie vom da drumul si la proiectul „scoala dupa scoala”. Copiii vor primi o masa calda si isi vor face temele”,a declarat primarul comunei Carcea.