„SARUT”-Un vin despre iubire,creat pentru a aduce un omagiu genialului artist, Constantin Brancusi

2815

De ziua naţională Constantin Brâncuşi,Domeniul Coroanei Segarcea a lansat vinul SĂRUT, un omagiu adus genialului artist. SĂRUT este un vin rose în care se întâlnesc două soiuri: unul francez, Pinot Noir, şi unul autohton, Fetească Neagră. Este un vin despre iubire, despre magia întâlnirilor între jumătăţile potrivite şi despre poveştile locurilor şi ale oamenilor.


Oltenia este pământul lui Brâncuşi –  este locul în care a venit pe lume, în urmă cu 145 de ani, artistul ale cărui sculpturi continuă să impresioneze privirile şi inimile oamenilor de pretutindeni. Prin lansarea vinului SĂRUT, producătorul Domeniul Coroanei Segarcea aduce un omagiu artistului care a reuşit să surprindă esenţa Olteniei prin sculpturile sale: un pământ al pasiunii şi iubirii, al simplităţii şi al oamenilor blânzi.


În cinstea tuturor acestor fapte de însemnătate s-a născut vinul SĂRUT, o punte între două suflete: sufletul pietrei, descoperit de geniul sculptorului, şi sufletul pământului, descoperit de vinul Olteniei. Un vin al iubirii, de savurat alături de persoana dragă, dar un vin a cărui esenţă trece dincolo de frumuseţea momentelor de dragoste: SĂRUT, prin conceptul său, celebrează valorile româneşti şi le transmite mai departe.


Conceptul a fost inspirat de prezenţa sărutului în operele lui Brâncuşi şi face parte din filosofia producătorului oltean de omagiere a valorilor româneşti adevărate. Asemenea exemple sunt gamele Vardo, Soiuri rare, Principesa Margareta, Minima Moralia, Marama, Simfonie -multipremiate şi recunoscute la nivel internaţional pentru vinurile de excepţie. Domeniul Coroanei Segarcea este podgoria cu cele mai multe premii internaţionale aduse în România: 398 de premii şi medalii câştigate la concursuri din Europa, Asia şi America.