Târg caritabil de toamnă organizat de grădinița privată Ray Kids pentru cauze umanitare

1581

Astăzi Grădinița privată Ray Kids și-a deschis larg ”brațele” pentru a-i primi pe copii, parinți și bunici la un inedit Târg caritabil de toamnă.

Într-o ambianță de sărbătoare, voie bună și culoare, prin foșnet de frunze și adiere ușoară de arome, cu mic, cu mare fiecare grupâ de prichindei şi-a împodobit standul cu bunătăţi din cămara darnică a toamnei.

Evenimentul s-a dovedit a fi o pagină de fericire din viața micuților, un adevărat festin de toamnă, un munte de generozitate din partea tuturor, dar, și o manifestare a parteneriatului solid între grădiniță și familie.

Târgul caritabil de toamnă organizat de grădinița privata Ray Kids a avut astăzi un real succes. Frumoase decorațiuni de toamnă, realizate cu multă imaginație și migală, fel de fel de produse de patiserie, prăjituri de casă dar și mâncăruri tradiționale: sarmale, fasole cu ciolan, pâine de casă, zacuști, mici, compoturi, toate preparate de educatoare, gospodine și copiii din Grădinita Raykids Craiova Cârcea au atras astăzi zeci de copii, părinți, bunici și educatoare la „Târgul caritabil de toamnă” organizat în curtea grădiniței din localitatea Cârcea. Micuții însoțiți de părinți și bunici au vândut astăzi produsele, urmând să doneze banii unei cauze umanitare.

Directorul Grădiniței Ray Kids, Maria Tuturugă ne-a declarat: „Oferirea unui mediu fericit copiilor, îi pregătește pentru succes. Asta facem noi cei din echipa Ray Kids pentru copii”.

Felicitări, tuturor pentru implicare.