Târgul de Turism al Olteniei va avea loc între 6 şi 8 martie, la Centrul Multifuncțional Craiova

2415

 Daca n-aveti idei pentru cadouri de 8 Martie, le puteti amana pentru Targul de Turism al Olteniei. Intre 6 si 8 Martie va avea loc TTO #5 la Centrul Multifunctional Craiova.
         Targul de Turism al Olteniei reuneste in special expozanti din regiunea Olteniei, dar totodata, vor fi invitati si expozanti din intreaga tara si din strainatate.
         Targul doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional.
         Expozantii prezenti promoveaza: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor prezente la targ nu lipsesc asigurarile medicale si de calatorie, organizarile de evenimente private si corporate, precum si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.
         Targul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices.
          In paralel cu Targul de Turism al Olteniei se va desfasura Horeca EXPO Oltenia editia a IV-a, expozitie de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. 
          Va invitam sa ne vizitati pe www.targdeturismoltenia.ro si sa apreciati pagina de facebook dedicata targului: Targul de Turism al Olteniei.

         Pentru înscrieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi:
– e-mail: office@targdeturismoltenia.ro
– tel: +4 0723.183.909
– tel: +4 0251 510 283
– fax:+4 0351 431 009
– web: www.targdeturismoltenia.ro